Mogę wiedzieć czemu służy opcja "nie interesuje mnie" skoro filmy odrzucone są teraz widoczne w wynikach wyszukiwania?!
Kiedy zostanie przywrócona poprzednia wersja wyszukiwarki, która ukrywała zarówno filmy obejrzane jak i odrzucone?!
Mam 7 tys. odrzuconych filmów i "lepsza zmiana" stanowi dla mnie poważny problem :/

Redaktorka

Czemu służy opcja "nie interesuje mnie" skoro filmy odrzucone są teraz widoczne w wynikach wyszukiwania?!

Redaktorka

Chyba rozumiem, dlaczego to nikogo nie obchodzi...

Redaktorka

Raczej nikt nie widzi już sensu w zgłaszaniu bądź pomstowaniu na kolejne partolone funkjonalności. Przecież co i rusz coś psują lub usuwają, a głosy użytkowników mają w pupie odkąd pamiętam.

Redaktorka

Raczej nikt nie widzi już sensu w zgłaszaniu bądź pomstowaniu na kolejne partolone funkjonalności. Przecież co i rusz coś psują lub usuwają, a głosy użytkowników mają w pupie odkąd pamiętam.

Marac

Moim zdaniem nikt tak intensywnie jak ja nie korzysta z wyszukiwarki... I nie przesiewa filmów...
Stąd jest to tylko mój problem.

Redaktorka

W tej chwili wyszukiwarka działa u mnie tak, że dla pierwszych 10 pozycji pokazywane są te filmy zaznaczone jako "Nie interesuje mnie" oraz "Na pewno obejrzę". Kolejne filmy są już tylko z kategorii "Na pewno obejrzę" - pozostałe są ukryte.

planmiasta

Dziękuję, dobry człowieku. Tak jest w istocie.

Redaktorka

Dla mnie jest to zbędny gadżet którego nigdy nie używam...