Witam. Mam profil na filmwebie od wielu lat (vital7) Ostatnio (jakieś 3 dni temu) była przerwa w dostępie do filmwebu. Od tego czasu wszystko się pomieszało. Loguję się na swoje konto, a nagle jestem nie na swoim koncie a na koncie użytkownika null. Jest to jakieś pomieszanie kont, bo widzę swoje oceny, widzę jej oceny (tego użytkownika null). Nie mogę nic zrobić, ani ocenić filmów, ani wysłać wiadomości - kompletnie nic. Oczywiście mail do filmwebu nic nie dał - ale to akurat standard, nigdy nie odpowiadają ;/ Co robić?

vital7

Czasami zdarzają się takie przypadki i po jakimś czasie po prostu mijają. Zalecam cierpliwość, chociaż domyślam się, że taki problem może irytować i całkowicie uniemożliwiać korzystanie z serwisu.

Natemperowana

Mam taką nadzieję. Tyle, że czekam kolejny dzień i nic. Niby komentarz dodany z mojego profilu, a w rzeczywistości dalej nie mogę nic zrobić, a użytkownik null chyba ma normalny widok, bo wczoraj ocenił normalnie 2 czy 3 filmy. Najbardziej denerwujące jest, że filmweb olewa Cię (czyt. użytkownika) całkowicie. Mogę pisać, że mam problem, że coś nie działa, a odpowiedzi i tak się nie doczekam. Nie wygląda to profesjonalnie, a jestem na tym portalem od wielu lat.