hej :) szukam filmu , widziałam go już bardzo dawno. Jest o 4 pokoleniach kobiet najpierw przyjeżdża matka z córką na jakaś wieś ( ta córka ma czarne włosy i jest ok 20 ). Ta córka bardzo chce mieć dziecko ale nie chce mieć męża , ani partnera wiec uwodzi jakiegoś gościa na motorze w hotelu (blondyn) . Chodzi jej tylko o to żeby zajść w ciąże. I udaje jej się rodzi dziecko (blondynka) wychowuje je sama i często odwiedza takiego starszego pana ( nazywają go "paluch") , bardzo mądrego człowieka z ta dziewczynka i staja się przyjaciółmi. Dziecko bardzo się do niego przywiązuje( nie znała ojca) , a później wyrasta na ścisły umysł( ale brakuje jej emocji miłości , nie umie kochać od kąd "paluch" umarł -bardzo to przeżyła) i ostatecznie wychodzi za rudego syna nauczyciela ( jednego (najstarszego) z 14 dzieci nauczyciela i jakiejś laski która przez 14 lat rok w rok zachodziła w ciążę aż umarła ) ich dziecko wygląda jak merida waleczna XD i pamiętam taką scenę jak ona jako jeszcze dziecko huśta się coraz wyżej bez trzymanki i krzyczy "mamo,tato popatrz ! bez trzymanki!" ale jej mama jest zajęta jakimiś papierami a jej ojciec naprawia jakieś auto i ona spada i się kaleczy , pamiętam tez to jak prochy "palucha" rozsypywali po polach, kończy się tak że ta pierwsza kobieta która się wprowadziła do tej wsi umiera i leży w łóżku a na około zbierają się wszystkie te dziewczyny. Ogólnie w tym filmie chodzi o to że każda z tych kobiet miała inny temperament i bardzo się od siebie różniły.
Wiem że strasznie się rozpisałam ale zależy mi bardzo żeby znaleźć ten film ^^ proszę o pomoc
PS
ten film leciał chyba w alekino