40%, a może i nawet 50%-to użytkownicy, którzy są po prostu chamami, prostakami, najlepiej określić to słowem "patologia"
Dlaczego ich sie nie usuwa? Wystarczy przeczytać ich posty, lub nawet blogi i od razu powinien zostać ukarany kasacją konta.
Czyżby swój broni swego? Mają patologie w domu i na forum też sie tak zachowują...
Przykład takiego osobnika:
http://www.filmweb.pl/film/Batman+v+Superman%3A+Świt+sprawiedliwości-2016-687215 /discussion/A+ja+na+film+czekam+i+dziwię+się+ludziom...,2736953#post_14318965
post użytkownika "castoterrora"
Tacy powinni dostawać kasacje od razu... na co czekać?
Stary ty na serio nie kumasz, że
po 1. Filmweb ma najgorsze Community w całym polskim Internecie
po 2. na Filmwebie nie liczy się treść, jakość userów. Najważniejsza jest ilość odsłon bo to ona generuje przychód z reklam.
Chyba nie muszę więcej tłumaczyć.
A kto lubi takich matołów na filmwebie... kompletna żenada
"po 1. Filmweb ma najgorsze Community w całym polskim Internecie" Z tym sie zgodze na 100%
Jakoś nie natrafiałem na takie błoto jak na Filmwebie. Nawet jak ktoś tam się kłóci to ma to jakiś poziom. Na Filmwebie poziom dyskusji osiągnął dno w dużej mierze dzięki niedorozwiniętej gimbazie.
Poczytaj sobie komentarze do Anonimowych Wyznań albo Demotywatorów.
Poza tym co on napisał? Teraz wpis jest zablokowany :/
Czasami z nudów zajrzę na komentarze na Demotywatorach na facebooku. Same pryszczate prawiczki przerzucające się swoimi mądrościami.
Starszy nie znaczy dojrzalszy emocjonalnie.
Żeby nie było ja akurat trafiam na łebków, którzy na oczy nie widzieli piz%^. Demotywatory, Wiedza bezużyteczna. Sama gimbaza. Zresztą. Kto normalny na poziomie komentował by demoty albo wiedze bezużyteczną.
W sumie racja. hehe Puści ludzie.
Kiedyś skomentowałem (na innym fanege'u) coś tam i nagle jakiś facebookowicz odpowiedział na mój post, który uzyskał 150 lajków. Zdziwiłem się. :D
Ja się kiedyś zdziwiłem jak napisałem prosty komentarz, po 2 godzinach wchodze na facebooka tu 2500 lajków. Nie wiem co już gorsze chcieć lajki czy lajkować byle co?
Te problemy XXI wieku :P
Obczaj to:
http://www.purepc.pl/audio_foto_video/lytro_cinema_z_przetwornikiem_755_mpix_moz e_odmienic_kino
Hobbit cgi ;p haahah sztuczny świat. ahaha
Co do Avatara to mu to wyszło na dobre.
Co to znaczy "najgorsze community w całym polskim internecie"? Masz na myśli sposób wykorzystywania dodatkowych funkcji społecznościowych, mających na celu uatrakcyjnienie portalu? Cała masa portali, szczególnie specjalistycznych w ogóle rezygnuje z takich bzdetów, to na jakiej podstawie stwierdziłeś który ma "najgorsze community"?
A jeśli chodzi o pkt. 2 to chyba normalne, że prywatny, komercyjny portal tej wielkości nie zawraca sobie szczególnie głowy takimi rzeczami jak prywatne wojenki i osobiste urazy jakichś pojedynczych userów? A o tym przecież traktuje ten temat, nie opisuje żadnego szerszego, konkretnego zjawiska.
Porównania głupoty jednego masowego portalu z drugim masowym portalem, gdzie z definicji (masowość) zawartość i poziom dyskusji w zdecydowanej większości urąga ludzkiej inteligencji nawet szkoda komentować. Jak was tak bardzo te prywatne wojenki bolą, że gotowi jesteście przeinaczać rzeczywistość byle je ukazać jako jakąś patologię to nie lepiej po prostu zrezygnować z forum? Wszak to tylko jeden z elementów portalu.
I skąd przekonanie, że poziom ludzi na filmwebie jest najgorszy w całym polskim internecie? Bo z tego co widzę i co wynika z prostej logiki, wszystkie masówki o prostej tematyce dla każdego utrzymują ten sam, niski poziom.
I cóż to za tajemnicze, masowe portale pokroju filmwebu posiadające wyższy poziom użytkowników? Facebook, onet.pl czy może kafeteria? xD
Zwykłe trolle internetowe, które muszą wylać gdzieś ten jad albo tak bardzo ich życie jest nudne, że nie mają nic innego do roboty. Zawsze i wszędzie znajdzie się ktoś taki. Na szczęści jest naprawdę sporo spoko użytkowników;)
Niestety spoko użytkownicy, którzy mają coś do powiedzenia wykruszają się. Zakładają swoje strony/fora i tam toczą dyskusje olewając filmweb i jego chamstwo w całej rozciągłości. Ewentualnie szukają innych for tematycznych, for na których moderatorzy robią to co do nich należy a do admina nie trzeba pisać pierdyliard razy by jednemu z drugim zwyczajnie podziękował za "współpracę" (gdyby ktoś nie zrozumiał - pokazują drzwi wręczając bana).
Właśnie przed chwilą dostałam zaproszenie do kolejnego forum tematycznego. Teraz wystarczy, że moi znajomi z którymi tu rozmawiam tam się zaczną udzielać a filmweb zostawię całkowicie. Sami do tego doprowadzają.
Na każdego, który odejdzie przypada 100 innych, dla których portal jest przydatny. Ba, spora część z tych, którzy opuszczają forum i tak korzysta z portalu - bo nie ma alternatywy, albo szkoda im punkcików (czy co tam dostają za pomoc w rozbudowie), znika jedynie z forum.
Reasumując - nie chciałoby mi się strzępić klawiatury na coś tak pozbawionego znaczenia.
Nie wnikam w Twoje sprawy ale o tym problemie każdy wie i nikt z nim nic nie robi.
Wniosek z tego taki że trole przeszkadzają tylko nielicznym, tym którzy zarabiają na stronie wcale. To świadczy o tej stronie, o szacunku do ludzi. Powoli każdy przekonuje sie że największy syf ever w polskim necie z hejtem jest na filmwebie. Niestety......
Moi znajomi mają odmienne zdanie i usilnie namawiają mnie abym "palił stąd wrotki". Redakcyjna publicystyka to lanie wody i słowotok.