40%, a może i nawet 50%-to użytkownicy, którzy są po prostu chamami, prostakami, najlepiej określić to słowem "patologia"
Dlaczego ich sie nie usuwa? Wystarczy przeczytać ich posty, lub nawet blogi i od razu powinien zostać ukarany kasacją konta.
Czyżby swój broni swego? Mają patologie w domu i na forum też sie tak zachowują...
Przykład takiego osobnika:
http://www.filmweb.pl/film/Batman+v+Superman%3A+Świt+sprawiedliwości-2016-687215 /discussion/A+ja+na+film+czekam+i+dziwię+się+ludziom...,2736953#post_14318965
post użytkownika "castoterrora"
Tacy powinni dostawać kasacje od razu... na co czekać?
A znajomi piszą lepsze recenzje i felietony, jak rozumiem? Pytam zupełnie poważnie, uważam że każdy kto jest kinomanem może wziąć sprawy w swoje ręce i samemu zacząć coś pisać. Podeślesz mi linka do recenzji znajomych?
Proszę: http://rekopisznalezionywarkham.blogspot.com
To jeden znajomy.
Reszta pisze hobbystycznie o filmach na facebooku.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000551697337&fref=ts
Kilku znajomych publikuje komentarze do filmów na tym serwisie polecającym filmy:
http://film.dlamnie.net
Masz rację, analiza świetna (bo recenzja stricte to to nie jest). Ale nie uważam że lepsza niż teksty Majmurka czy Staszczyszyna. Bo na popisywanie się erudycją przez przez Popieleckiego czy walkiewicza można zmrużyć oko jako na pewien manieryzm, gdy z kolei często zbytnia płytkość i prostota recenzji jest wymuszona poziomem użytkowników, którzy nie zrozumieją bardziej wyszukanego słownictwa. Nie oszukujmy się, jak tylko padają bardziej książkowe sformułowania, to zaraz połowa użytkowników pisze AJ WAJ, TO NIE SZKOŁA ŻE TRZEBA CIĄGLE DO SŁOWNIKA ZAGLĄDAĆ. PROSTO MA BYĆ. Sam widzisz. Ty i Twoi znajomi jesteście po prostu elitą, garstką na poziomie błędu statystycznego. Smutne że musicie kisić się na jakichś niszowych forach dla znawców. Było nie było, Filmweb jest największy w Polsce. Ale czy najbardziej elitarny? Też o prestiż chodzi, o dotarcie ze swoimi przekonaniami do jak największej liczby odbiorców
True! Moze petycje by zrobic?
Kto za, a kto nie?
Napisac temat i niech uzytkownicy piszą.
Oczywiście, wszak to portal prywatny, a nie publiczny, gdzie miałoby się liczyć zdanie najgłośniejszej większości o najbardziej roszczeniowej postawie.
Dlaczego chcesz likwidować forum, z którego nie korzystasz? Filmweb ma tyle działów, że każdy znajdzie coś dla siebie.
A tu jakieś pomysły, petycje dot. usuwania jednego z nich? Skoro dział jest aktywny to najwyraźniej istnieją userzy, którzy chcą jego istnienia. Jeśli ci się to nie podoba, możesz z niego nie korzystać.
Dobrze, że to bez znaczenia i nikt nie będzie kiwał palcem bo paru userów ma urojony problem.
Pisałem o tym wielokrotnie, oczywiście nikt nic nie może zrobić, bo wszyscy mają związane ręce prawem międzynarodowym i tym, że nic nie mogą.
Ale nie przejmuj się, zwykle kretyni żyją krócej, bo np. potykają się o rozwiązane buty i wpadają pod autobus.
"Ale nie przejmuj się, zwykle kretyni żyją krócej, bo np. potykają się o rozwiązane buty i wpadają pod autobus."
Dobre ;p
Zabawne, bo dokładnie tak samo się zachowujesz chociażby pod filmem "Zjawa" czy też "Nienawistna Ósemka". Wyśmiewasz cudzy gust i oceny, bezczelnie prowokujesz ludzi i dajesz do zrozumienia, że cała reszta to idioci, a twoje zdanie jest najważniejsze. Witamy w świecie hipokryzji i krzyków "znafcy". Czytając ten temat ręce mi opadły. Brak słów.
JAk się nie potrafi docenić zjawy, ani BvS to nie mamy o czym rozmawiać. TY jesteś znafcą a ja znawcą.
Tak więc jeśli nadal apelujesz o skasowanie "patologicznych" użytkowników, w pierwszej kolejności poleciałbyś ty. Poza tym okłamujesz sam siebie. Ja nie uważam się za jakiegoś konesera i nie trąbię co komu ma się podobać, a co nie. Domena typowego "znafcy" należy tylko i wyłącznie do ciebie, który przyparty do muru ucieka od dyskusji.
"JAk się nie potrafi docenić zjawy, ani BvS to nie mamy o czym rozmawiać."
Zjawa otrzymała ode mnie 7/10, a BvS jeszcze nie oglądałem. Równie dobrze możesz napisać że nie jestem godny dyskutować, bo nie widziałem np Muminków (swoją drogą świetna bajka). Twoje stanowisko jest dziecinne i niedorzeczne.
Z tym się akurat nie zgodzę. Każdy ma inny gust. Dla mnie na przykład Obcy-ósmy pasażer nostromo to ścierwo i jeden z najgorszych filmów a dla ciebie arcydzieło.
Nie wchodzę w te jego tematy, bo mam ochotę gościa zabić. Nie chcę sobie niepotrzebnie ciśnienia podnosić.
Jak czytam posty tego psychicznego typa to nóz mi sie w kieszeni otwiera... pozdrawiam serdecznie, a na dodatek ten podużytkownik pisze jakoś dziwnie... noob
JA pewnie też nie docenię tego nowego Batmana. Trailer mnie w ogóle zniechęcił do jego oglądania. Batman z jakimiś świecącymi oczami, co to ma być w ogóle?
Przeciez szambelan to prowokator... jak mozna pisac z tym trollem.. on jest 1 do usuniecia
Czyli tak jak myślałem - kolejny temat postulujący bezprawne i wybiórcze kasowanie czegoś dla własnej wygody.
Ja nie wiem skąd się tacy ludzie biorą. Mnie się wydawało, że będą raczej unikać takiej strony i internetu w ogóle... I będą się walać po bocznych uliczkach o.O
Z mojej obserwacji wynika że te całe multikonta gościa mają służyć temu, aby ludzie się zainteresowali... Po co? Na co? To ciężko wytłumaczyć.
I tak tylko szkodzą ludziom.
>"I tak tylko szkodzą ludziom."
Ja wiem, że dla wielu filmweb to poważna sprawa, ale jak można komuś szkodzić pisaniem postów?
A jeśli chodzi o samego szambelana to sprawa jest prosta - widać po tym temacie jakiego bólu dupy przysparza. To świetna zabawa, doprowadzać przypadkowych userów do takiego stanu samym pisaniem wypowiedzi. Patrzeć jak snują niedorzeczne teorie, płaczą sobie w wirtualne ramiona i poklepują po pleckach. Witam w internecie i gratulują poznania zjawiska "trollingu".
O rany, jeszcze jedna płaczliwa prośba o pomoc. Znowu nie wiadomo o co tak naprawdę chodzi, bo kieruje się do usuniętej wypowiedzi. Skoro moderacja już ci pomogła, usuwając niechcianego posta, to co tu robi ten płaczliwy temat?