Zniknęły oceny na poszczególnych stronach filmu, w bazach filmowych oraz rankingach. Pozostały one jedynie w ostatnio obejrzanych i na moim profilu. Czy ktoś ma to zamiar poprawić czy mam już się zabrać za uzupełnianie tysięcy ocen?
Nie wiem czy naprawione, bo w kazdym miejscu pokazuje mi co innego i tak na oko jakies 200 ocen zniknęło.
U mnie pomogło czyszczenie cache przeglądarki (zniknęły moje komentarze do ocen). Jednakże, takie sytuacje nie raz miały miejsce - pisałem kiedyś z pytaniem o możliwość eksportu ocen do pliku - oczywiście redakcja Filmwebu ma to gdzieś i w razie takich awarii my użytkownicy mamy "po prostu" uzupełnić oceny jeszcze raz ... rewelacyjne podejście Filmwebie!
Chyba nie do końca o tych samych ocenach mówimy ;) widocznie nie zrozumiałam postu.
Mi chodziło bardziej o oceny filmów na stronie danego twórcy, dzięki czemu od razu było widać jak film ma jaką średnią ocenę użytkowników.
To akurat nie wróciło, a pomagało wstępnie selekcjonować filmy na te, które warto obejrzeć, a które nie.