Zniknęły oceny na poszczególnych stronach filmu, w bazach filmowych oraz rankingach. Pozostały one jedynie w ostatnio obejrzanych i na moim profilu. Czy ktoś ma to zamiar poprawić czy mam już się zabrać za uzupełnianie tysięcy ocen?

katedra

Brakuje mi tego bardzo szczerze mówiąc, ułatwiało to wstępną selekcje filmów.

katedra

No właśnie, oddajcie oceny.
Wygląd wyglądem, ale oceny muszą być.

puss

Chyba naprawione

katedra

Nie wiem czy naprawione, bo w kazdym miejscu pokazuje mi co innego i tak na oko jakies 200 ocen zniknęło.

katedra

nie ma żadnych ocen na stronie filmu

katedra

U mnie pomogło czyszczenie cache przeglądarki (zniknęły moje komentarze do ocen). Jednakże, takie sytuacje nie raz miały miejsce - pisałem kiedyś z pytaniem o możliwość eksportu ocen do pliku - oczywiście redakcja Filmwebu ma to gdzieś i w razie takich awarii my użytkownicy mamy "po prostu" uzupełnić oceny jeszcze raz ... rewelacyjne podejście Filmwebie!

katedra

Chyba nie do końca o tych samych ocenach mówimy ;) widocznie nie zrozumiałam postu.
Mi chodziło bardziej o oceny filmów na stronie danego twórcy, dzięki czemu od razu było widać jak film ma jaką średnią ocenę użytkowników.
To akurat nie wróciło, a pomagało wstępnie selekcjonować filmy na te, które warto obejrzeć, a które nie.

puss

Mi chodziło o ocenę wystawioną przez użytkownika,a raczej jej brak

katedra

Oceny nadal znikają, znikaja tez filmy z listy "chcę zobaczyć".

Czy szanowna redakcja tego portalu cos wie w sprawie ??