Dlaczego fw tak łagodnie traktuje trolli? Dlaczego ktoś komu zablokowali kilkadziesiąt wypowiedzi w jednym temacie jeszcze ma konto? Powinien być jakiś limit po którym jest ono kasowane. Druga sprawa dlaczego jedne obraźliwe wypowiedzi są usuwane a inne zostawiane? A propos trolli jak to jest rozmawiać ze sobą z alterkont? Trzeba mieć chyba jakieś schizofreniczne naleciałości, żeby się przelogowywać i odpisywać sobie, nie jestem w stanie tego pojąć.
Ponieważ takie trolle klikając napełniają sakwy goldem pracownikom redakcji. Sama logika, nie ma co się doszukiwać w tym głębszego sensu.
Ps. Nikt się nie przelogowuje, wystarczą do tego 2 urządzenia, np. smartfon i komp.
Nie mam dysocjacji osobowości, zbędne mi są alterkonta, nie wiem nawet po co ludzie to robią, od 10lat mam tu 1 konto i dobrze mi z tym.
To znana śmieciowa taktyka - zablokują/skasują jedno, masz kilka innych już założonych i rozgrzanych od syfu jaki przez nie pompowałeś.
Też nie rozumiem takich indywiduów.
Sądzę, że wystarczy nawet jedna z drugim oknem w trybie prywatnym.
W ten sposób korzystam na raz z dwóch kont u wujka Gugla (nie, nie po to, żeby sam ze sobą rozmawiać).
racja, ale chyba dochodziłoby do częstego wylogowywania w sytuacji nieużywania przez dłuższy czas - mam tu na myśli powyżej kilkudziesięciu minut. Chyba że się mylę, bo, co do zasady, nie mam zwyczaju ich używać. Poza tym jeśli ktoś toleruje tylko jedną przeglądarkę to zawsze może użyć wersji portable tejże przeglądarki.
" chyba dochodziłoby do częstego wylogowywania w sytuacji nieużywania przez dłuższy czas - mam tu na myśli powyżej kilkudziesięciu minut."
Nie wiem jak tu, ale wujek Gugiel nie wylogowuje. Mogę zostawić włączonego kompa na noc i rano dalej jestem zalogowany w oknie prywatnym. Wygląda, że dopóki nie zostanie zamknięte, to takie prywatne okno niczym się nie różni od zwykłego i ciasteczka są normalnie obsługiwane. Co więcej, mogę zamknąć w tym prywatnym wszystkie serwisy Gugla i przejść na inną stronę, potem odpalam Jutuba i jestem zalogowany.
"portable "
O, dobry pomysł.
ok, w takim razie zwracam honor, bo osobiście jestem zbyt leniwy, i o ile zdarza się, że korzystam z trybu incognito to zwykle na stronach lub czynnościach nie wymagających logowania.
No właśnie ja też jestem leniwy, więc gdy pojawiła mi się potrzeba korzystania na raz z dwóch guglów, stwierdziłem, że tak byłoby najprościej, więc zobaczymy czy się da. :)
No i się da.
Jedno pewnie założone na śmieci i funkcjonalność, łatwy dostęp bez przypisania nawyków i zachowań.
Ja tak mam, jedno konto na mobilne sprawy podpięte do telefonu, drugie do tableta, trzecie tylko na YT, a czwarte... czwarte na śmieci z internetów, podpięte do przeglądarki zbiera cały szajs jakim chcę nakarmić wujka gugla!
;p
No widzisz?
Na jednym koncie guglowym nie pociągniesz komputera i smartfona jak nie chcesz żeby się pomieszały im smaki!
:)
Jakbym coś Ci wpisał... aaa lepiej sobie daruję, bo potem będą godziny tłumaczeń i mnie napadniecie, że po co i na co!?
Bo to pewnie była opinia wpisana prawą ręką, a ona jest zła!
Tam się tylko lewą ręką pisze i wszystko robi ;p
Żeby ten typ coś poczuł, to ktoś musiałby go 'ukłuć" wiertarką w kolano, bo nic innego go nie zaboli, a wszelkie zarzuty i ataki jego prawnicy witają z uśmiechem.
Kapusta którą wyrwał już stracona i nie do odzyskania, jeden człowiek nawet do tylu nie umie policzyć ile on ma!