Dlaczego fw tak łagodnie traktuje trolli? Dlaczego ktoś komu zablokowali kilkadziesiąt wypowiedzi w jednym temacie jeszcze ma konto? Powinien być jakiś limit po którym jest ono kasowane. Druga sprawa dlaczego jedne obraźliwe wypowiedzi są usuwane a inne zostawiane? A propos trolli jak to jest rozmawiać ze sobą z alterkont? Trzeba mieć chyba jakieś schizofreniczne naleciałości, żeby się przelogowywać i odpisywać sobie, nie jestem w stanie tego pojąć.

Alee

Ponieważ takie trolle klikając napełniają sakwy goldem pracownikom redakcji. Sama logika, nie ma co się doszukiwać w tym głębszego sensu.

Ps. Nikt się nie przelogowuje, wystarczą do tego 2 urządzenia, np. smartfon i komp.

WujekChu1ek

*wystarczą do tego dwie przeglądarki <-- fixed

Herushingu

Nie wiem, nie mam alterkonta, ale pewnie masz racje.

WujekChu1ek

czas najwyższy to zmienić!

Herushingu

Nie mam dysocjacji osobowości, zbędne mi są alterkonta, nie wiem nawet po co ludzie to robią, od 10lat mam tu 1 konto i dobrze mi z tym.

WujekChu1ek

To znana śmieciowa taktyka - zablokują/skasują jedno, masz kilka innych już założonych i rozgrzanych od syfu jaki przez nie pompowałeś.

Też nie rozumiem takich indywiduów.

Herushingu

Sądzę, że wystarczy nawet jedna z drugim oknem w trybie prywatnym.
W ten sposób korzystam na raz z dwóch kont u wujka Gugla (nie, nie po to, żeby sam ze sobą rozmawiać).

Marac

racja, ale chyba dochodziłoby do częstego wylogowywania w sytuacji nieużywania przez dłuższy czas - mam tu na myśli powyżej kilkudziesięciu minut. Chyba że się mylę, bo, co do zasady, nie mam zwyczaju ich używać. Poza tym jeśli ktoś toleruje tylko jedną przeglądarkę to zawsze może użyć wersji portable tejże przeglądarki.

Herushingu

" chyba dochodziłoby do częstego wylogowywania w sytuacji nieużywania przez dłuższy czas - mam tu na myśli powyżej kilkudziesięciu minut."

Nie wiem jak tu, ale wujek Gugiel nie wylogowuje. Mogę zostawić włączonego kompa na noc i rano dalej jestem zalogowany w oknie prywatnym. Wygląda, że dopóki nie zostanie zamknięte, to takie prywatne okno niczym się nie różni od zwykłego i ciasteczka są normalnie obsługiwane. Co więcej, mogę zamknąć w tym prywatnym wszystkie serwisy Gugla i przejść na inną stronę, potem odpalam Jutuba i jestem zalogowany.

"portable "

O, dobry pomysł.

Marac

ok, w takim razie zwracam honor, bo osobiście jestem zbyt leniwy, i o ile zdarza się, że korzystam z trybu incognito to zwykle na stronach lub czynnościach nie wymagających logowania.

Herushingu

No właśnie ja też jestem leniwy, więc gdy pojawiła mi się potrzeba korzystania na raz z dwóch guglów, stwierdziłem, że tak byłoby najprościej, więc zobaczymy czy się da. :)
No i się da.

Marac

A po co Ci dwa konta google?

mania19

Jedno pewnie założone na śmieci i funkcjonalność, łatwy dostęp bez przypisania nawyków i zachowań.

Ja tak mam, jedno konto na mobilne sprawy podpięte do telefonu, drugie do tableta, trzecie tylko na YT, a czwarte... czwarte na śmieci z internetów, podpięte do przeglądarki zbiera cały szajs jakim chcę nakarmić wujka gugla!
;p

ZSGifMan

Mi by się tak nie chcialo :)
Jedno mi wystarczy ;)

mania19

Jeden palnik w kuchence też powinien wystarczyć do gotowania, ale jednak kuchenki mają po kilka ;)

ZSGifMan

Bo przecież na jednym palniku nie ugotujesz w dwoch garach pyrow a w innym mięcha :)

mania19

No widzisz?
Na jednym koncie guglowym nie pociągniesz komputera i smartfona jak nie chcesz żeby się pomieszały im smaki!
:)

ZSGifMan

Używam jedno konto google na laptopie, tablecie i w telefonie :)
I nic mi się nie miesza :)

mania19

Jakbym coś Ci wpisał... aaa lepiej sobie daruję, bo potem będą godziny tłumaczeń i mnie napadniecie, że po co i na co!?

ZSGifMan

Napisz tak żeby nikt Cię nie napadł.

mania19

eM 12, Cld 4, YT 2.
:))

ZSGifMan

No to trzeba było od razu mówić, że to o to chodzi :D

mania19

:)
To ty nie wiesz, że jak tu coś powiesz, to jak w jaskini pełnej śpiących nietoperzy burknąć?!

ZSGifMan

A jak się wychodzi na tym burknięciu?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ZSGifMan

To lipa :D

mania19

Nooo... dua lipa ;p

ZSGifMan

Lipa ubrudzić się gównem i to jeszcze nie swoim :D

mania19

Swoim to wielka lipa, a nie swoim, toż to lipa do kwadratu.

ZSGifMan

Ale taka lipa jak w utworze Kochanowskiego?

mania19

Nie, jakaś gorsza!
Zmutowana, nachalna i pyskata.

ZSGifMan

Je*ana. xD

ZSGifMan

Chyba Ty :P

mania19

Ej no!
Nie łap za słówka!
I to dosłownie!
;p

mania19

Chyba Ty ;p

...nie załapałaś :D

ZSGifMan

Oczywiście, że zalapałam :p

mania19

Tak, jasne ;p
Do Twojego dopisałem tylko PO-czątek ;)

ZSGifMan

Nie lubisz PO? :p

ZSGifMan

Oni wszyscy są po jednym h*ju.

ZSGifMan

Mam znajomego, któremu już kilka razy blokowali konto na fb za wyrażanie swojej opinii.

mania19

Bo to pewnie była opinia wpisana prawą ręką, a ona jest zła!
Tam się tylko lewą ręką pisze i wszystko robi ;p

ZSGifMan

Ale ważne, że Zuckerberg kase trzepie :p

mania19

Żeby ten typ coś poczuł, to ktoś musiałby go 'ukłuć" wiertarką w kolano, bo nic innego go nie zaboli, a wszelkie zarzuty i ataki jego prawnicy witają z uśmiechem.
Kapusta którą wyrwał już stracona i nie do odzyskania, jeden człowiek nawet do tylu nie umie policzyć ile on ma!

ZSGifMan

A po co w ogóle konto na google ?

chemas

Zazwyczaj ja się wszedzie loguje przez konto Google to nie musze z zakladanie kont się bawic :)

mania19

No właśnie, ale ja wolę, żeby Google nie znało moich kont