Może za słabo znam portal i nie mogę czegoś takiego znaleźć... Mianowicie:
przydałaby się opcja umożliwiająca pokazanie mi ( za jednym kliknięciem) które filmy z mojej grupy "chcę obejrzeć" oglądał już znajomy.
W skrócie które filmy mogę obejrzeć sama :)

jasmineczka

"które filmy z mojej grupy "chcę obejrzeć" oglądał już znajomy." "W skrócie które filmy mogę obejrzeć sama"
Oj, ktoś tu chyba ma adoratora, albo sam chce się zbliżyć :D
Nie ma takiej opcji, ale jest to do sprawdzenia w inny sposób:
1. Wchodzisz na profil znajomego i patrzysz jakie filmy oglądał bądź chce obejrzeć oraz porównujesz ze swoimi na zasadzie: To obejrzał, a tamtego nie obejrzał.
2. Wchodzisz na strony filmów, które chcesz obejrzeć, a po prawej stronie (pod możliwością oceny) jest ocena twoich znajomych oraz to czy chcą dany film zobaczyć.

Pomysł wydaje się fajny, ale wątpię w to, by administratorzy wprowadzili go w życie, ponieważ było już dziesiątki, jeśli nie setki dobrych pomysłów, które nadal pozostały bez odzewu.

Monoceros

Dziękuję za odpowiedć, miejmy nadzieję, że admini kiedyś rozważą propozycje użytkowników :))

PS. hehe :D Od razu uroczy komentarz. Chodzi o mojego męża, który się złości jak obejrzę jakiś fajny film bez niego ;)

jasmineczka

Proszę bardzo.

Hehe ta ironia, jednakże komentarz nie miał być "uroczy", a szczery ^^. Dało się wyczuć, że chodzi o coś takiego ;)

Pozdrawiam i życzę udanych seansów.