Strona jest teraz mniej czytelna, poprzednia wersja była bardziej funkcjonalna i generalnie łatwiej było wszystko znaleźć, ale podejrzewam że nasze komentarze i tak nic nie zmienią i podobnie jak np strona empik.com wszystkie strony idą w stronę popkulturowej papki z większą liczbą obrazków a mniejszą tekstów pisanych, tak żeby...- właściwie to po co? Żeby pozyskać nowych użytkowników w przedziale wiekowym 4-7 lat, którzy tu wejdą pooglądać obrazki? Pozdrawiam
Zgadzam się. Nawet nie chce mi się przewijać strony tytułowej sprawdzać poszczególnych działów. Zamiast zbitki konkretnych informacji to po wejściu na stronę tytułową to mam wielką tapetę z wielgaśnym tytułem "oceniamy filmy..." a pod nim trzy prostokąty ze zwiastunami. Żeby dowiedzieć się czegoś więcej to muszę zjeżdżać, zjeżdżać i jeszcze dalej zjeżdżać. Nie chce mi się zjeżdżać żeby przeglądać jakieś wielgaśne kafle. Olewam więc stronę główną i od razu wchodzę na swoje konto o ile znajdę sposób na wejście na to konto.
Jacyś totalni ignoranci adminują, jeśli to tak można nazwać, tą strone. Toż to nawet ja, nie cierpiący programowania bym poprawił ten niewypał jakim jest ta strona