Czy da się zrobić tak, żeby komentarze i tematy na forum były przez CAŁY CZAS porządkowane od najnowszych? Już chyba z tysiąc razy zmieniałem kolejność z tej durnej fejsbukowej od najlepiej ocenianych, w ustawieniach nie mogę nic takiego znaleźć.

FILMWEBIE, nie wkurzaj użytkowników, bo niedługo tylko zieloni będą na tą stronę wchodzili.

Endriu394

Też chciałbym miec mozliwośc stałego ustawienia komentarzy od najnowszych i przyłączam się do użytkownika Endriu394.

użytkownik usunięty
Piotrek4

Piotruś, ale Wam chodzi tylko o fora filmów i ludzi, tak? Czy te główne też? Bo ja mam na głównych tak właśnie ustawione na stałe, że jest od najnowszych... Macie to inaczej?

Na głownym forum jest od najnowszych. Ale to jest chyba jedyne miejsce gdzie nie jest ustawione kolejkowanie od najlepszych, czy jak to się zwie.

Endriu394

Na wszystkich forach tematycznych jest od najnowszej. Pozostałe niestety od najlepszej i na dodatek, jak wejdzie się w temat, to przekierowuje do pierwszej strony tematu a nie ostatniej. O tym, ze najfajnj byłoby żeby przekierowywało do ostatniej wypowiedzi nie wspomnę, żeby nie zapeszyć tego, co jeszcze działa dobrze.

Wszystkie

Endriu394

Popieram. Wkurza mnie ciągłe ustawianie "od najnowszych". Po co w ogóle ta opcja? Wcześniej zawsze było od najnowszych i było dobrze.

Endriu394

Filmweb się stacza i tyle.

Zuza88

Like :)

Endriu394

Powinniśmy się wszyscy zgodzić, że lajczki są do dupy - tak w pomyśle jak i realizacji. Mi nawet taka opcja nie jest potrzeba. Do zarządzających portalem: czasem warto przyznać się do błędu! Najlepiej byłoby wrócić do wersji portalu sprzed paru tygodni, kiedy to posty nie znikały. Czasem jeden krok w tył, to dwa do przodu.

Endriu394

no comment ta opcja jest wkurzająca

Endriu394

popieram

Endriu394

Like dla tego tematu ;P Ustawienie tematów od tych z najnowszymi wypowiedziami było o wiele lepsze!

Melanie_31

Również popieram.

Melanie_31

zgadzam się

Endriu394

dokładnie, i o ile w przypadku filmów może mieć to sens, bo ludzie lubią tworzyć głupie tematy, a te wartościowsze znikają, albo co pewien czas wałkowany jest ten sam temat. O tyle w przypadku seriali nie ma to żadnego sens, i jest mega wkurzające, bo człowiek chce się wypowiedzieć na temat najnowszego epizodu, a na wierzchu mamy jakieś durne tematy, albo już dawno nieaktualne... Ale, hej, to filmweb!

Endriu394

Nie da się tego zmienić :/ Mało tego jak tworzy się teraz nowe tematy to one giną! Mój temat na jednym z forum wisi na pierwszej stronie choć ostatni w nim wpis był w styczniu za to nowego nie ma nawet do 10 strony. Oczywiście pojawia się jak zaznaczymy opcje od najnowszych ale ilu użytkowników się w to bawi? Poprawili sposób dyskusji, nie ma co.

Endriu394

Post, post, post ;/

Belief

Up

Endriu394

No niestety utworzyłam kolejny temat którego także nie widać na żadnej stronie "od najlepszych". "Bardzo" się cieszę, że moje dwa stare sprzed miesięcy i już bezużyteczne tematy wiszą na pierwszej stronie a nowego nie ma nigdzie. Za to inni dodają bez problemu tematy spamy i one i owszem widoczne są. Po prostu super. Bardzo serdecznie dziękuję filmwebowi i osobom odpowiedzialnym za ten miesięczny bałagan. Wiecie jak "umilić" nam przebywanie tutaj. Chędożcie się a te swoje zmiany wsadźcie sobie w rzyć bo tam ich miejsce.

Endriu394

Popieram.