Wchodze na wiadomości prywatne, na nową wiadomość klikam i nic, klikam i nic, odpalam więc ją w nowej karcie i tylko okienko długo się ładuje, wraz nie mogę otworzyć wiadomości, myślałam, że to może wina zapchanej skrzynki, więc zaczełam usuwać wszystkie wiadomości i co po odświeżeniu strony, wróciły xD xD i tak z 5 razy próbowałam i to samo...
Nie mogę także komentować swoich ocen , ktoś coś doradzi?
Pozdrawiam.
Ja mogę doradzić, a właściwie pocieszyć tylko tym, że na pewno nie jesteś jedyna. Właśnie mi znajoma napisała w komentarzu do filmu, że również nie może odczytać wiadomości prywatnej, którą Jej wysłałam. U mnie z kolei wszystko ok. Piszę privy normalnie.
To jakieś pocieszenie xD Nie moge nadal zobaczyc co mi napisalas, wiec nie odpisze xD
Zawsze możecie odpisywać sobie w tym temacie, ale wtedy istnieje szalenie wysokie prawdopodobieństwo, że ktoś poza wami pozna treść wiadomości. Tak, czy inaczej jest to jakieś rozwiązanie.
U mnie skrzynka akurat działa. Zastanawiam się jednak czy wszystkim zniknęły knefelki "lubię to", czy z moją przeglądarką coś nie tak (bo widzę tylko opcję "skomentuj")?
To szerszy problem.
Sam mam tą samą sytuację. Wiszącą wiadomość ktora teoretycznie jest, ale jej nie widać, nawet usunięcie wiadomości nic nie zmienia.
Zuza doradziła mi operę i pomogło, mogłam chociaż w nie wejść i odpisac ludziom, ale nadal jak usunelam privy to one znow wrocily xD
Tak też miałam kiedyś dużo problemów z tą stroną, większość z tych które ludzie opisują np. nie wyświetlały mi się powiadomienia, że ktoś wysłał do mnie wiadomość lub wyświetlało, ze wiadomość jest a jej nie było. Zmieniłam Chrome na Operę i teraz nie mam problemów, ale nie wiem czy to akurat zmiana przeglądarki na to wpłynęła, czy po prostu usterki przeszły na kogoś innego :)
W każdym bądź razie już śmiało możesz do mnie coś na pw napisać i odczytam i odpiszę he he