Privy/komentarze do ocen.

użytkownik usunięty

Wchodze na wiadomości prywatne, na nową wiadomość klikam i nic, klikam i nic, odpalam więc ją w nowej karcie i tylko okienko długo się ładuje, wraz nie mogę otworzyć wiadomości, myślałam, że to może wina zapchanej skrzynki, więc zaczełam usuwać wszystkie wiadomości i co po odświeżeniu strony, wróciły xD xD i tak z 5 razy próbowałam i to samo...

Nie mogę także komentować swoich ocen , ktoś coś doradzi?

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty

Ja mogę doradzić, a właściwie pocieszyć tylko tym, że na pewno nie jesteś jedyna. Właśnie mi znajoma napisała w komentarzu do filmu, że również nie może odczytać wiadomości prywatnej, którą Jej wysłałam. U mnie z kolei wszystko ok. Piszę privy normalnie.

użytkownik usunięty

To jakieś pocieszenie xD Nie moge nadal zobaczyc co mi napisalas, wiec nie odpisze xD

Zawsze możecie odpisywać sobie w tym temacie, ale wtedy istnieje szalenie wysokie prawdopodobieństwo, że ktoś poza wami pozna treść wiadomości. Tak, czy inaczej jest to jakieś rozwiązanie.

użytkownik usunięty
Iraheta

Przeniosłyśmy sie na bloga xD

Ok, potem ze wścibstwa wejdę na blog i poczytam wasze prywatne wiadomości ;D

U mnie skrzynka akurat działa. Zastanawiam się jednak czy wszystkim zniknęły knefelki "lubię to", czy z moją przeglądarką coś nie tak (bo widzę tylko opcję "skomentuj")?

To szerszy problem.
Sam mam tą samą sytuację. Wiszącą wiadomość ktora teoretycznie jest, ale jej nie widać, nawet usunięcie wiadomości nic nie zmienia.

użytkownik usunięty
Dealric

Ten problem tez juz mam xD

użytkownik usunięty

Może robią tą skrzynkę nadawczą albo jacław ci popsuł :D

użytkownik usunięty

Zuza doradziła mi operę i pomogło, mogłam chociaż w nie wejść i odpisac ludziom, ale nadal jak usunelam privy to one znow wrocily xD

użytkownik usunięty

Tak też miałam kiedyś dużo problemów z tą stroną, większość z tych które ludzie opisują np. nie wyświetlały mi się powiadomienia, że ktoś wysłał do mnie wiadomość lub wyświetlało, ze wiadomość jest a jej nie było. Zmieniłam Chrome na Operę i teraz nie mam problemów, ale nie wiem czy to akurat zmiana przeglądarki na to wpłynęła, czy po prostu usterki przeszły na kogoś innego :)

użytkownik usunięty

W każdym bądź razie już śmiało możesz do mnie coś na pw napisać i odczytam i odpiszę he he

użytkownik usunięty
Dealric

To musisz poczekać kilka dni lub postarać się o kilka nowych wiadomości wtedy zniknie.