Mam prośbę o zmianę plakatu filmu "Underworld: Przebudzenie (2012)
Underworld: Awakening
http://www.filmweb.pl/film/Underworld%3A+Przebudzenie-2012-544185
na ten:
http://www.filmweb.pl/film/Underworld%3A+Przebudzenie-2012-544185/posters
Plakat numer 2 od góry z lewej do prawej:
Underworld: Bunt Lykanów (2009) Underworld: Rise of the Lycans też wymaga zmiany plakatu:
http://www.filmweb.pl/film/Underworld%3A+Bunt+Lykanów-2009-295316/posters
Pierwsza linijka od lewej do prawej czwarte zdjęcie
Niczego nie wymaga tylko wymagasz, w dodatku nie przeczytałaś faq i teraz wypisujesz takie bzdury. Plakaty są jak najbardziej ok.
Przypatrz się faq przez zmianami czegokolwiek! Polskie plakaty mają pierwszeństwo i nikt ci ich nie zmieni na mordkę Seleny, żebyś się zachwycała.
Mamy XXI wiek. Język angielski jest dla każdego Europejczyka drugim językiem ojczystym. To, że polski dystrybutor sporządził plakat, nie oznacza to, że jest on taki do końca idealny i polski. Na polskich plakatach też znajdują się anglojęzyczne napisy np. tytuły filmów etc. Jeżeli na tych plakatach jedyne co widnieje to tytuł który jest oryginalna nazwą dystrybutora w języku angielskim, bez polskiej alternatywy plus imiona i nazwiska bohaterów, to jaka różnica czy jest on polski czy angielski.
A oto przykład takich działań:
http://www.filmweb.pl/film/Matrix-1999-628/discussion/Cóż+to+za+okropny+plakat,2 032441
Ja pierdziele...produkują was na jakiejś taśmie? Czy ja jestem właścicielem portalu? Czy ja jestem z redakcji? Po cholerę ten cały wykład skoro ja testem jedynie użytkownikiem portalu!!! Z takimi propozycjami to na: http://filmweb.uservoice.com/forums/199182-general
A o kulturze i dobrych manierach słyszałeś? Raczej zostawiłeś je w szkole podstawowej , bo ze swoim tekstem taki właśnie poziom prezentujesz. A kto tutaj pisze, że Ty jesteś właścicielem portalu lub administratorem, moderatorem czy weryfikatorem. Wiem, że osoby posiadające takie rangi (osoby z kolorowymi łbami) maja uprawnienia do zmiany plakatu. Takie zmiany plakatów miały na tym portalu już wielokrotnie i wcześniej i świat się od tego nie zawalił. Przykłady:
Łowca Androidów:
http://www.pigasus-shop.de/images/product_images/popup_images/5212_0.jpg
Matrix:
http://www.galeriaplakatu.com/img/product_media/31001-32000/MATRIX_POSTER_STYLE_ A.jpg
Więc w czym problem?
Kulturę? A jak mam reagować na faceta który pisze mi o jakiś plakatach i o tym jak ma być. Co mnie to do cholery obchodzi? Przyjaciół szukasz? Tutaj nie została podjęta ani na moment dyskusja o tym jak powinno być. Mój komentarz mówił o tym jak jest i dlaczego nie zmieniamy TYCH plakatów. A ty wyjeżdżasz z pierdołami i chyba myślisz że będę tłumaczył się za redakcję. W tym problem. Pisz to do ludzi których to interesuje i mogą coś zmienić, a nie bogu ducha winnych użytkowników. Zawsze też możesz stworzyć nowy temat na forum.
cyt: "Kulturę? A jak mam reagować na faceta który pisze mi o jakiś plakatach i o tym jak ma być. Co mnie to do cholery obchodzi? Przyjaciół szukasz? Tutaj nie została podjęta ani na moment dyskusja o tym jak powinno być."
- to po co zabierasz głos w takim temacie gdzie dyskutuje się o plakatach i wypowiadasz się grubiańsko i ordynarnie.
cyt: " Mój komentarz mówił o tym jak jest i dlaczego nie zmieniamy TYCH plakatów."
- a kisz diabeł cię o to prosił, abyś uświadamiał ludzi?
cyt: "A ty wyjeżdżasz z pierdołami i chyba myślisz że będę tłumaczył się za redakcję. W tym problem. Pisz to do ludzi których to interesuje i mogą coś zmienić, a nie bogu ducha winnych użytkowników. Zawsze też możesz stworzyć nowy temat na forum."
- ten fragment post to jeden wielki bełkot. Zacznę od tyłu. A kto maltretuje innych uztkowników Filmwebu, w sprawie zmiany plakatów. Podobne tematy na forum już się pojawiały np. na Matrix i Blade Runner. Poza tym osoby zakładające takie tematy kierują swoje prośby i intencje właśnie do osób mające ku temu środki jak władze portalu, administratorzy, moderatorzy czy weryfikatorzy, a nie bogu ducha użytkownicy. Ja tez w tym temacie muszę naczytać się około 1000 różnych tematów osób permanentnie pytających jak usunąć swoje konto jakby nie szło zajrzeć do FQ. To jest temat odnoszący się do technicznych aspektów fi off topic nie wchodzi w grę, a temat jest w pełni uzasadniony. Nie interesuje cię temat. Togo nie czytaj, nie zabieraj głosu, nie spamuj i siedź cicho.
A kto Ci każe się tłumaczyć za redakcję. Założycielka tego tematu zaadresowała go właśnie do Redakcji , a nie do Ciebie czy mnie zwykłych userów, w sprawie propozycji dokonania pewnych modyfikacji Filmwebu które jak znam historię miały już wcześniej miejsce patrz Łowca Androidów i Matrix. Tam też doszło do zmiany plakatów. Zamieściłem je w linkach. Podobają ci się. Są polskie. Na forum Matrixa ludzie wręcz błagali o zmianę plakatu i Redakcja zmieniła.
Z takimi pierdołami od czasu do czasu zawsze ktoś wyjeżdża, a żeby to aktorowi zdjęcie zmienić, a żeby to zmienić opis filmu, a żeby to zmienić plakat. Od tego jest ten dział tematyczny bo dotyczy technicznych aspektów Filmwebu. To nie pierwsze pierdoły na tym forum , a przynajmniej w tym dziale tematycznym. Prześledź cały ten dział, a dojdziesz do wniosku, że 80% założonych tutaj tematów to zwykłe pierdoły.
Ja tego pisać nie będę, bo to nie ja założyłem ten temat, lecz inna osoba która bardziej się tym zainteresowała, ale gwarantuję ci, że są na tym portalu i forum ludzie którzy się tym interesują. A "bogu ducha winni użytkownicy" nie muszą czytać ani takich tematów, ani zabierać w nich głos.
Z Redakcją nie da się skontaktować dlatego jest dział forum pt. : "portal filmweb.pl" w którym użytkownicy komunikują się z władzami Filmwebu, redakcją, administratorami, moderatorami i weryfikatorami dając im pewne sugestie. Dla tej kategorii osób są adresowane tego typu tematy, a nie dla "bogu ducha winnych użytkowników" jak Last Ronin.
"- to po co zabierasz głos w takim temacie gdzie dyskutuje się o plakatach i wypowiadasz się grubiańsko i ordynarnie."
Odpisałem że plakatów nie zmieniamy bo takie portal ma zasady, to nawet nie była dyskusja. Jest tak czy nie?
Tutaj nie było pytania, tylko prośba o zmianę plakatu. Wiem że nie widzisz różnicy i nazywasz to dyskusją.
Ty natomiast "przyłazisz" i piszesz do mnie farmazony na temat plakatów. Ludzi na ulicy też tak zaczepiasz? Komu odpowiadasz? Czy ja zadałem chociaż jedno pytanie na które odpowiadasz w tym temacie?
"- a kisz diabeł cię o to prosił, abyś uświadamiał ludzi?"
Ja odpowiedziałem w temacie, ty odpowiadasz mi na niezadane pytania jak zwykły wariat.
"- ten fragment post to jeden wielki bełkot. Zacznę od tyłu. A kto maltretuje innych uztkowników Filmwebu, w sprawie zmiany plakatów. Podobne tematy na forum już się pojawiały np. na Matrix i Blade Runner. Poza tym osoby zakładające takie tematy kierują swoje prośby i intencje właśnie do osób mające ku temu środki jak władze portalu, administratorzy, moderatorzy czy weryfikatorzy, a nie bogu ducha użytkownicy. Ja tez w tym temacie muszę naczytać się około 1000 różnych tematów osób permanentnie pytających jak usunąć swoje konto jakby nie szło zajrzeć do FQ. To jest temat odnoszący się do technicznych aspektów fi off topic nie wchodzi w grę, a temat jest w pełni uzasadniony.
Oczywiście że bełkot, ponieważ stwierdza że jesteś chorą osoba która ma urojenia i pisze do zwykłych użytkowników żeby zmienili zasady portalu. Z tego co widzę to ty jesteś jakiś zmaltretowany. Nadal nie rozumiem co to ma wspólnego ze mną.
"Nie interesuje cię temat. Togo nie czytaj, nie zabieraj głosu, nie spamuj i siedź cicho."
Rozkazywać to możesz u siebie na oddziale. Jak na razie to ty spamujesz pisząc do mnie jakieś bzdury o które cię nie pytałem. Czas się leczyć.
"A kto Ci każe się tłumaczyć za redakcję. Założycielka tego tematu zaadresowała go właśnie do Redakcji , a nie do Ciebie czy mnie zwykłych userów, w sprawie propozycji dokonania pewnych modyfikacji Filmwebu które jak znam historię miały już wcześniej miejsce patrz Łowca Androidów i Matrix. Tam też doszło do zmiany plakatów. Zamieściłem je w linkach. Podobają ci się. Są polskie. Na forum Matrixa ludzie wręcz błagali o zmianę plakatu i Redakcja zmieniła."
Ty! Bo przecież tłumaczysz mi jak ma być chociaż o to nie prosiłem.
Rozumiem że jesteś w stanie czytać w myślach innych ludzi, ale zejdźmy na ziemię. W temacie jest: "Prośba o zmianę pakatu" widzisz gdzieś słowo redakcja? Coś ty sobie znowu ubzdurał. Temat jest skierowany do kogokolwiek, kto chce się w nim wypowiedzieć. I ja to zrobiłem.
Plakaty przy Łowcy Androidów i Matriksie, polskie. Autorka tematu chce zmienić na te z innych krajów dociera to do ciebie? Można zmienić na inne Polskie z tym nie ma problemu.
"Z takimi pierdołami od czasu do czasu zawsze ktoś wyjeżdża, a żeby to aktorowi zdjęcie zmienić, a żeby to zmienić opis filmu, a żeby to zmienić plakat. Od tego jest ten dział tematyczny bo dotyczy technicznych aspektów Filmwebu. To nie pierwsze pierdoły na tym forum , a przynajmniej w tym dziale tematycznym. Prześledź cały ten dział, a dojdziesz do wniosku, że 80% założonych tutaj tematów to zwykłe pierdoły."
Zawsze tak odwracasz kota ogonem kiedy zrobisz z siebie głupka? Mi chodzi tylko o to że piszesz do mnie. Zaczepiasz mnie jak jakiś facet który chce dostać 2 zł na flaszkę. A ja w normalny sposób "mówię" a odwal się pan, idź do roboty. Ty jesteś tą pierdołą, tak trudno zrozumieć?
"Ja tego pisać nie będę, bo to nie ja założyłem ten temat, lecz inna osoba która bardziej się tym zainteresowała, ale gwarantuję ci, że są na tym portalu i forum ludzie którzy się tym interesują. A "bogu ducha winni użytkownicy" nie muszą czytać ani takich tematów, ani zabierać w nich głos."
Ale ty mnie nie interesujesz, więc nie pisz do mnie o plakatach mądziole kiedy o nie nie pytam.
"Z Redakcją nie da się skontaktować dlatego jest dział forum pt. : "portal filmweb.pl" w którym użytkownicy komunikują się z władzami Filmwebu, redakcją, administratorami, moderatorami i weryfikatorami dając im pewne sugestie. Dla tej kategorii osób są adresowane tego typu tematy, a nie dla "bogu ducha winnych użytkowników" jak Last Ronin."
Da się, pomoc@filmweb lub pisząc do wizarda, xzara lub kristoffa.
Portal filmweb.pl przeglądany jest wyrywkowo w 99% nie uzyskuje się odpowiedzi.
A teraz idź i zaczepiaj ludzi na ulicy, daj im wykład na temat plakatów, na pewno będą zadowoleni.
cyt: "Odpisałem że plakatów nie zmieniamy bo takie portal ma zasady, to nawet nie była dyskusja. Jest tak czy nie?
Odpisałem że plakatów nie zmieniamy bo takie portal ma zasady, to nawet nie była dyskusja. Jest tak czy nie?
Tutaj nie było pytania, tylko prośba o zmianę plakatu. Wiem że nie widzisz różnicy i nazywasz to dyskusją.
Ty natomiast "przyłazisz" i piszesz do mnie farmazony na temat plakatów. Ludzi na ulicy też tak zaczepiasz? Komu odpowiadasz? Czy ja zadałem chociaż jedno pytanie na które odpowiadasz w tym temacie?
"
- O ile mi wiadomo plakaty zmieniano nie raz np. w przypadku "Łowcy androidów" i "Matrixa", ale tych zmian mogło być więcej. Jest również blog na którym znajduje się lista pracowników portalu, administratorów, weryfikatorów i moderatorów w raz z ich kompetencjami. Wiem, że kompetencje do zmiany plakatu posiada zupełnie każdy z nich gdyż obok ich loginu widniał znak "+".
skoro nie było pytania tylko prośba więc w czym problem? Do prośby można się, bądź to pozytywnie przychylić, bądź to prośbę odrzucić. Skoro młody i nowy użytkownik udziela się na forum, może nie do końca znać wszelkie zasady i reguły panujące na nim między innymi FQ i regulamin stąd prośba, a nie pytanie. To logiczne. O ile mi wiadomo to ty przyszedłeś do tego tematu pierwszy i zacząłeś walić farmazonami jakby ktoś prosił cię o obnażanie swoich mądrości które inne osoby noszą w swoich czterech literkach.
cyt: "Ja odpowiedziałem w temacie, ty odpowiadasz mi na niezadane pytania jak zwykły wariat.
Oczywiście że bełkot, ponieważ stwierdza że jesteś chorą osoba która ma urojenia i pisze do zwykłych użytkowników żeby zmienili zasady portalu. Z tego co widzę to ty jesteś jakiś zmaltretowany. Nadal nie rozumiem co to ma wspólnego ze mną.
Ja odpowiedziałem w temacie, ty odpowiadasz mi na niezadane pytania jak zwykły wariat.
Rozkazywać to możesz u siebie na oddziale. Jak na razie to ty spamujesz pisząc do mnie jakieś bzdury o które cię nie pytałem. Czas się leczyć.
-- jedyne na co cię stać to na inwektywy ad personam, bo na kulturalna i merytoryczna polemikę cię nie stać. Jesteś lekarzem, że postawiłeś mi diagnoze wariata? Zobaczyłem temato, to sie w nim wypowiedziałem. Prosta sprawa. Twoim zadaniem był tylko napisać, że na Filmwebie panują zasady, że plakatem głównym może być tylko polski plakat, ale spojrzawszy na tamte dwa plakaty nie ma żadnych napisów w innych językach poza anglojęzycznym tytułem którego zresztą polski dystrybutor nie przetłumaczył na polski plus dwa nazwiska aktorów, więc kto się kapnie czy to polski plakat czy brytyjski lub amerykański?
cyt: "Ty! Bo przecież tłumaczysz mi jak ma być chociaż o to nie prosiłem.
Rozumiem że jesteś w stanie czytać w myślach innych ludzi, ale zejdźmy na ziemię. W temacie jest: "Prośba o zmianę pakatu" widzisz gdzieś słowo redakcja? Coś ty sobie znowu ubzdurał. Temat jest skierowany do kogokolwiek, kto chce się w nim wypowiedzieć. I ja to zrobiłem.
Plakaty przy Łowcy Androidów i Matriksie, polskie. Autorka tematu chce zmienić na te z innych krajów dociera to do ciebie? Można zmienić na inne Polskie z tym nie ma problemu."
- chłoptasiu z tobą tutaj nikt nie chce polemizować. To ty cały czas majaczyłeś , że ktoś ma pretensje do wszystkich użytkowników tego portalu a takie prośby należy kierować do Redakcji. Od tego są tematy, żeby się w nich wypowiadać. O ile ktoś to robi kulturalnie nie mam nic przeciwko do argumentów drugiej strony. Wiem, że na forum Łowcy androidów i Matrixa był płacz właśnie z powodu plakatów do których linki zamieściłem w tym temacie. A jak już się wypowiadasz, to nie zapominaj o kulturze i nie bluzgaj adwersarzy no i pamiętaj o netykiecie, bo zachowujesz się jak rolnik z PGRu. Skoro plakaty Matrixa i Łowcy Androidów są polskie to dlaczego dokonano zmiany tych plakatów w linkach które zamieściłem. Tamte plakaty też były polskie.
cyt: "Zawsze tak odwracasz kota ogonem kiedy zrobisz z siebie głupka? Mi chodzi tylko o to że piszesz do mnie. Zaczepiasz mnie jak jakiś facet który chce dostać 2 zł na flaszkę. A ja w normalny sposób "mówię" a odwal się pan, idź do roboty. Ty jesteś tą pierdołą, tak trudno zrozumieć?"
- w chwili obecnej to my dwaj prowadzimy dyskusję i nikt więcej, ale to ty robisz w tym temacie rynsztok spychając rozmowę do poziomu szamba, o czym świadczy twój powyższy tekst. Temat jest o plakatach a ty piszesz o flasze wódki za 2 złote. Może pomyliłeś fora.
cyt: "A teraz idź i zaczepiaj ludzi na ulicy, daj im wykład na temat plakatów, na pewno będą zadowoleni."
- Jak do tej pory ty dokonałeś zabiegów zaczepnych, twoje wypowiedzi prezentują niski poziom intelektualny, off topicujesz, bluzgasz adwersarzy tylko dlatego, że podjęli z tobą merytoryczną i rzeczową polemikę , a co najważniejsze poległeś w tym erystycznym pojedynku.
EOT
"Tutaj nie było pytania, tylko prośba o zmianę plakatu."
"to po co zabierasz głos w takim temacie gdzie dyskutuje się o plakatach"
Szybko zmieniłeś front, jak na prawdziwego kłamcę przystało zupełnie zapominając że to ty nazywałeś to dyskusją. Jesteś żałosny...
Oczywiście na pierwsze pytanie nie odpowiedziałeś bo to kończy dyskusję którą zacząłeś.
" O ile mi wiadomo plakaty zmieniano nie raz np. w przypadku "Łowcy androidów" i "Matrixa", ale tych zmian mogło być więcej.
To nie jest żadna odpowiedz na cytat który wklejasz. Kolejny raz odpisujesz sam sobie na niezadane pytania i udajesz że wszystko jest w porządku.
Wskaż które plakaty (mające swoje polskie odpowiedniki) mają na gł. ustawione te obcojęzyczne nieważne chińskie, rosyjskie, angielskie itp.
"Jest również blog na którym znajduje się lista pracowników portalu, administratorów, weryfikatorów i moderatorów w raz z ich kompetencjami. Wiem, że kompetencje do zmiany plakatu posiada zupełnie każdy z nich gdyż obok ich loginu widniał znak "+"."
Skoro już o nim piszesz to chociaż wspomnij że to blog patkota28.
A teraz zastosuje twój "chwyt" i napiszę coś oczywistego żeby trochę zapchać posta: na filmwebie wszyscy użytkownicy mogą dodawać materiały, co za tym idzie mogą też dodać plakaty, a także je poprawiać i kasować.
Wskaż chociaż jedną osobę które zmieni polski plakat na obcojęzyczny lub międzynarodowy.
"skoro nie było pytania tylko prośba więc w czym problem?"
Jedyną osoba które ma problem (zapewne z sobą) jesteś ty. Jeśli chciałeś pomóc użytkowniczce Selene_Corvinus mogłeś to zrobić a nie zaczepiać mnie.
"Do prośby można się, bądź to pozytywnie przychylić, bądź to prośbę odrzucić."
Skomentowałem że prośby nie da się spełnić, co jest prawdą, ty natomiast dalej zwyczajnie wymyślasz niestworzone rzeczy. Ale możesz przecież udowodnić że jesteś w stanie zmienić ten plakat, po prostu zrób to! Ale oczywiście będziesz tylko pisał ponieważ jesteś osoba chorą, dysfunkcyjną, a ta dyskusja nie ma żadnej merytorycznej treści poza pisaniem bełkotu.
"o obnażanie swoich mądrości które inne osoby noszą w swoich czterech literkach."
Więc kolejny raz pokaż nam swoją mądrość i zmień te plakaty. Zadziałaj.
"jedyne na co cię stać to na inwektywy ad personam, bo na kulturalna i merytoryczna polemikę cię nie stać."
Wskaż inwektywy. Nie urodził się jeszcze taki który potrafił z wariatem merytorycznie polemizować, no chyba że ty to potrafisz, jak przy zmianie plakatów.
"Jesteś lekarzem, że postawiłeś mi diagnoze wariata?"
Skoro ty możesz być jasnowidzem to dlaczego ja nie mogę być lekarzem.
"Zobaczyłem temato, to sie w nim wypowiedziałem."
Wszystko było by normalnie gdybyś odpisał zakładającej temat a nie mi. W dodatku głosząc wykłady o które cię nikt nie prosił i nikogo one nie interesują. A już na pewno nie osobę która regulaminu nie jest w stanie zmienić.
To jak czepianie się zwykłego górnika że zarząd nie wypłacił premii w tym roku i tłumaczenie że tak być nie może.
"Twoim zadaniem był tylko napisać, że na Filmwebie panują zasady, że plakatem głównym może być tylko polski plakat, ale spojrzawszy na tamte dwa plakaty nie ma żadnych napisów w innych językach poza anglojęzycznym tytułem którego zresztą polski dystrybutor nie przetłumaczył na polski plus dwa nazwiska aktorów, więc kto się kapnie czy to polski plakat czy brytyjski lub amerykański?"
Jest polski tytuł i polski plakat, tamte są międzynarodowe z tytułem oryginalnym amerykańskim, ale skoro nie widzisz różnicy...
Napisałem po prostu jak jest, a co miałem zrobić kłamać i gadać bzdury tak jak ty, w stylu: musisz bardzo chcieć to zmienią? No to do roboty Raze zmieniaj! Albo zwyczajnie się zamknij, bo nikt tego nie chce słuchać a już na pewno nie ja.
"- chłoptasiu z tobą tutaj nikt nie chce polemizować."
"bo na kulturalna i merytoryczna polemikę cię nie stać"
Wiec dlaczego wymagasz merytorycznej dyskusji skoro sam jej nie podejmujesz i po co do mnie w ogóle piszesz, jesteś obłąkany?
"To ty cały czas majaczyłeś , że ktoś ma pretensje do wszystkich użytkowników tego portalu a takie prośby należy kierować do Redakcji."
Cały czas? Tzn. gdzie poza twoją chorą wyobraźnią?
"Od tego są tematy, żeby się w nich wypowiadać."
Gdzie zabroniłem zakładania tematów, kłamco?
"A jak już się wypowiadasz, to nie zapominaj o kulturze i nie bluzgaj adwersarzy no i pamiętaj o netykiecie, bo zachowujesz się jak rolnik z PGRu."
Wskaż bluzgi, czy nazwanie wariata, wariatem nią jest?
Nie wiem jak zachowuje się rolnik z PGRu ale widzę że ty jesteś w tej dziedzinie specjalistą.
"Skoro plakaty Matrixa i Łowcy Androidów są polskie to dlaczego dokonano zmiany tych plakatów w linkach które zamieściłem. Tamte plakaty też były polskie."
Tak się składa że są nadal...więc całą twoje robota na marne. A to że już wyprosiłeś na kolanach kogoś o podmianę nie oznacza tego że zmieniły się zasady. Więc przestań dawać ludziom złudną nadzieję.
"- w chwili obecnej to my dwaj prowadzimy dyskusję"
Nie prowadzimy żadnej dyskusji, ty zmuszasz mnie do odpowiedzi, nagabujesz mnie jak pijak zbierający na wino, a ja chce się od tego jak najszybciej uwolnić.
"ale to ty robisz w tym temacie rynsztok spychając rozmowę do poziomu szamba,"
Zawsze w twoją stronę człowieku...
"Temat jest o plakatach a ty piszesz o flasze wódki za 2 złote. Może pomyliłeś fora."
Sam stwierdziłeś że ten temat to żądanie, więc weź wreszcie zmień ten plakat i daj żyć normalnym ludziom. Przestań zaczepiać ludzi, znajdź wreszcie przyjaciół. Obudź się z tego Matrixa w którym żyjesz.
"- Jak do tej pory ty dokonałeś zabiegów zaczepnych"
No...to stwierdzenie rozbija bank, jak można być takim frajerem żeby zaczepiać ludzi, robić im wykłady i twierdzić że samemu się zostaje zaczepianym?
Niestety widać gołym okiem że jesteś osoba z zaburzeniami, a twoje postępowanie i wypowiedzi są wprost wołaniem o pomoc. Kłamiąc i wymyślając niestworzone historię starasz się podbudować swoje ego i niską samoocenę, sprowadzając adwersarzy do całkowicie nielogicznych dyskusji i sytuacji, których nikt poza tobą nie jest w stanie zrozumieć. Poległeś w tym życiu, sam zgłoś się na terapię.
GOT :P
Właśnie odkryłem że Selene_Corvinus to twoje kolejne alterkonto, ty podły sierściuchu.
Pomógł mi ten temat:
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Raze+znowu+za%C5%82ozy%C5%82+nowe+ konta+bez+zgody+w%C5%82adz+Filmweb,+wnosz%C4%99+o+ujemne+skutki+prawne+dla+tego+ trolla.,2507389
Oraz to co pisano na twój temat u Oro:
http://www.filmweb.pl/user/Oro/blog/560386-MODERACJA
Jak widać odpowiadasz nim przy innych swoich tematach:
http://www.filmweb.pl/film/Underworld-2003-38575/discussion/Dziecko+Matriksa,215 227
Co za żałosny typ...
_DISCLAIMER_ i Faubin to jedna i ta sama osoba piekielnie niewiarygodna. A na forum Undera nie wiem o co ci chodzi. Ktoś prowokuje to będzie miał wojnę.
Dz.U. 1997 Nr 88 poz. 553
USTAWA
z dnia 6 czerwca 1997 r.
Kodeks karny
CZĘŚĆ SZCZEGÓLNA
Rozdział XXVII
Przestępstwa przeciwko czci i nietykalności cielesnej
Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną
lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub
właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę
zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków
masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do
roku.
Dz.U. 1964 Nr 16 poz. 93
USTAWA
z dnia 23 kwietnia 1964 r.
Kodeks cywilny
KSIĘGA PIERWSZA
CZĘŚĆ OGÓLNA
TYTUŁ II
Osoby
DZIAŁ I
Osoby fizyczne
Rozdział I
Art. 23. Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność,
cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica
korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna,
wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie
od ochrony przewidzianej w innych przepisach.
Art. 24. § 1. Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem,
może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie
dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się
naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w
szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej
formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać
zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na
wskazany cel społeczny.
§ 2. Jeżeli wskutek naruszenia dobra osobistego została wyrządzona szkoda
majątkowa, poszkodowany może żądać jej naprawienia na zasadach ogólnych.
Underworld 4: Przebudzenie (2012) Underworld: Awakening
Co jest złego w plakacie numer 2 licząc od góry z lewej strony do prawej?
Underworld 3: Bunt Lykanów (2009) Underworld: Rise of the Lycans
Co jest złego w plakacie numer 4 2 licząc od góry z lewej strony do prawej?
On tego raczej nie zrobi, bo nie jest adminem. Poza tym teraz modne stało się nietłumaczenie przez polskich dystrybutorów tytułów filmów np." Interstellar" czy "Jurassic World", a przecież zawsze można by było to przetłumaczyć na język polski. Poza tym jak odróżnić polski plakat od niepolskiego oryginalnego anglojęzycznego np. amerykańskiego gdzie widnieje tylko oryginalny tytuł filmu i tyle?
Po pierwsze każesz mi przestawać, ale od czego. Po drugie rozmawiasz z kobietą i wypadałoby użyć rodzaju żeńskiego. Po trzecie twoje konstrukcje gramatyczne, maja poziom dziecka w trzeciej klasie szkoły podstawowej. Nie zadaję się z osobami bez kultury i nie konferuję z ludźmi szukającymi zaczepki. Nie masz co robić idź pograć w piłeczkę z kolegami. Zgłosiłeś do 1. Zmiany plakaty jak na to proszę, 2. Zgłoszona do otwarcia bloga? Bardzo dobrze. nie zamierzam z tobą konferować.
Temat jest poświęcony technicznym aspektom Filmwebu, a ty wyjeżdżasz z kolejnym off topicem o garderobie. Zdrowy człowiek nie wie o co ci chodzi.