Nie widzę wszystkich ocen znajomych dla danego filmu jeśli jest ich mniej niż 10. Jeśli film oceniło 10 i więcej moich znajomych to pojawia się 'suwaczek' i mogę przejrzeć wszystkie. Ale jeśli ocen jest mniej to widzę tylko 3 lub 4 pierwsze, a pozostałe są gdzieś ukryte i żadnego 'suwaczka' nie ma.
Zauważyłem to dzisiaj. Wcześniej było normalnie. Czy tylko ja tak mam?
Ja mam suwak ale przeglądanie ocen znajomych przy wyświetlaniu na raz trzech opinii jest bardzo niewygodne i zajmuje sporo czasu. Kiedyś z tego co pamiętam można było wyświetlić na raz wszystkie oceny i to by miało rację bytu.
Nie znałem m.filmweb.pl. Dzięki. Przynajmniej jest możliwość jakiegokolwiek wglądu w te oceny i opinie.
Inna sprawa, że to nie rozwiązuje problemu.
Ba, jeszcze parę dni temu było wyświetlane naraz z 5 czy 6 ocen. Wszystko się zawaliło wraz z wprowadzeniem nowych rankingów.
Niestety to taka przypadłość Filmwebu. Jak się zabierają za dodawanie czegoś nowego to w tyle powstaje pogorzelisko. Na tą chwilę strona ma kilkanaście błędów, które powinny zostać czym prędzej załatane (pobożne życzenia). Czasem mam wrażenie, że oni nie mają nawet jednego testera, który by sprawdzał działanie strony.