Mam następujące problemy:
1. Żółty pasek informacyjny u dołu ekranu pomimo zalogowanego konta (WTF?) pomimo przekroczenia liczby 20 ocenionych filmów.
2. Klikam na powiadomienia i zamiast short list (nazwa używana przeze mnie) wyskakuje mi klon okna, które mam już otwarte. Dopiero jak wybiorę pełnoekranowe powiadomienia wszystko jest ok.
3. Nie mogę oceniać filmów!! po raz drugi WTF?
4. Po zalogowaniu się na swoje konto i wejściu na forum przerzuciło mnie na konto zupełnie innego usera - przypadek jednorazowy jednak zgłaszam.

Propozycja:
Zróbcie proszę, Szanowna Redakcjo możliwość zmiany kolorystyki portalu (coś takiego jest np. w dobreprogramy.pl; sorry za kryptoreklamę). Nie będzie krzyków o kolorystykę. Ludzie są różni i różne kolory tolerują. Mi np. żółty kolor nie pasuje i mnie drażni cholerycznie. Jednak możliwość zmiany kolorystyki strony umożliwi dostosowanie filmwebu do jak najszerszego grona użytkowników.

Serdecznie pozdrawiam

użytkownik usunięty
Cypisek_syn_rumcajsa

U mnie:
1. pasek zniknął w ogóle
2. działa
3. działa
4. extra ;D

Propozycję popieram. Tez mnie drażni ten żółty, więc jak najbardziej jestem za możliwością wyboru chociażby spośród 2 dostępnych.

pozdr

ad. 2 zrzut ekranu dla ciekawych tychże efektów. chomik /Rutra_Xwejik/Galeria

użytkownik usunięty
Cypisek_syn_rumcajsa

spoko spoko, ale wkleiłbyś porządnie linka nie;p

nie mogę. link odrzuca filmweb.
"Wprowadzona przez Ciebie treść jest niezgodna z Regulaminem Serwisu " i wielka kupa

użytkownik usunięty
Cypisek_syn_rumcajsa

No fakt, takie zbrodnicze linki są zakazane ;D Fajny opis na profilu masz.

Dzięki:).
uzupełniam spis błędów:
I. Rozwijalne menu w prawym górnym rogu (te z wizerunkiem szarego człowieka)
1. profil - w ogóle nie reaguje
2. moje oceny - wcale nie są moje tylko użytkownika null
3. chcę zobaczyć - użytkownik null
4. rekomendacje - wczytuje, wczytuje i nic z tego nie wynika (może jestem zbyt niecierpliwy i za szybko wyłączam?)
5. znajomi - użytkownik null
II. rozwijalne menu są zasłaniane przez gadżety na kokpicie. Efekt Always on top dla gadżetów proszę wyłączyć.

Ciekawe, czy moderatorzy czytają te wpisy. Przecież crap jakim stał się teraz filmweb to coś strasznego (z całym szacunkiem). Cholera, chce się krzyknąć:
CZY JEST NA SALI JAKIŚ LEKARZ?!

Cypisek_syn_rumcajsa

Gdzie się podziała funkcja EDIT?

użytkownik usunięty
Cypisek_syn_rumcajsa

nie ma? spokojnie, wyluzuj, oddychaj... przyzwyczaisz się ;D

A byki zaczną nosić pantalony :).

Cypisek_syn_rumcajsa

W kokpicie gadżet zasłania menu rozwijane z asystenta (ten kapelusik).

Cypisek_syn_rumcajsa

Nie za każdym razem działa opcja "odpowiedz" na forum, trzeba odświeżyć stronę i wtedy dopiero można napisać komentarz plus właśnie menu asystenta w kokpicie rozwija się pod gadżet zamiast na nim.

Cypisek_syn_rumcajsa

Udało mi się za pomocą prostego skryptu naprawić rozwijane menu w kokpicie. Dodatkowo dodałem własny element menu, który można samodzielne edytować. Umieściłem tam funkcje, z których najczęściej korzystam. Skrypt uruchamiam za pomocą wtyczki Greasemonkey dla Firefoxa. Wystarczy przeciągnąć plik do przeglądarki z zainstalowanym dodatkiem.

http://www.firedrive.com/file/89180A61FD5DF4FD