Witam,
mam propozycję dla administratorów i użytkowników Filmweb.
Otóż moim zdaniem bardzo przydatnymi były by powiadomienia na EMAIL, które każdy
użytkownik może sobie ustawić, np. 3 dni przed premierą filmu w polskim kinie przychodzi
do nas email, który przypomina nam o takiej premierze.

Na pewno każdy z nas pamięta doskonale o najważniejszych premierach dla niego, ale są
też te mniej ważne co nie znaczy że nie warte obejrzenia o których mi zdarza się zapominać,
a takie przypomnienie było by świetnym rozwiązaniem, a nie jest ono trudne do napisania.

Nie mam pojęciu czy już może był taki topic, jeśli tak to przepraszam za dubla.

Pozdrawiam

bartasek11

Właśnie to samo miałem zaproponować :)
Niestety przegapiłem już kilka premier wśród filmów, które oznaczyłem, że chciałbym zobaczyć.
Jak dla mnie bardzo przydatna opcja!

Pozdrawiam

bartasek11

Popieram. Niby taka opcja jest w Asystencie, ale tam jest za dużo śmieci. Przydało by się, aby w ustawieniach można było włączyć powiadomienia email, które można by dodatkowo skonfigurować pod względem chęci obejrzenia (te oczka które można zaznaczyć). Miłym dodatkiem było by też wprowadzenie subskrypcji kalendarza, w kŧórym automatycznie dodawane by były polskie premiery. Takie coś jest np. na LastFm, można tam zasubskrybować sobie własny kalendarz (np. w Gmailu, czy też innym kliencie poczty) i wtedy wystarczy na stronie kliknąć np, że weźmie się udział w jakimś wydarzeniu i to wydarzenie automatycznie dodaje się do naszego kalendarza. Taka funkcjonalność była by rewelacyjna!

bartasek11

Też szukam takiej opcji, czy jest już coś takiego bo widzę że posty dosyć stare.
Ogólnie ostatnio zacząłem korzystać z imdb, gdzie takie opcje są a aplikacja mobina to niebo a ziemia w porównaniu do filmwebowej.

M1si3k

Filmweb stoi w miejscu :/ Gdyby nie trzymali mnie tutaj znajomi i istniała opcja eksportu danych do innego serwisu, to pewnie przeniósł bym się gdzieś indziej :/

bialyikar

Dokładnie. Mnie jeszcze trzyma layout strony i pewne rozwiązania jak to, że ocenione filmy, gry wyświetlają się na profilu czego nie ma na imdb.