Prośba odrzucona.

FAQ zaprasza.

Iraheta

A jednak nie

użytkownik usunięty

Musisz zrobić to samo co user Decepticon :)

użytkownik usunięty

aha,
jak tu jestem to chciałbym się zapytać gdzie się podziało dodawanie materiałów na filmwebie? :)

użytkownik usunięty

W jakim sensie ? chodzi ci o ten płaski prostokącik u góry co był:
{dodaj: film,serial,osobe,gre} ?

użytkownik usunięty

Tak, ten trójkącik dodaj film,serial,osobe,grę

użytkownik usunięty

Zniknął , ze względu na trwające i trwające i trwające i trwające prace nad wieloma nikomu nie potrzebnymi funkcjami filmweb chwilowo nie dodasz :
Nowego tytułu, daty filmu , czasu trwania filmu , nowej gry , nagród , nagrody .

Osobę dodasz, ale nie powiem jak ;) niech ci wytłumaczą kolorowi, jest tu tego pełno, ale się pochowali.

No to wytłumaczę jak dodać osobę ...
Proszę wpisać w wyszukiwarce obojętnie co, np "aaaa". Wyświetli się odpowiedź "Nie posiadamy jeszcze, filmu, aktora lub serialu o nazwie "aaaa"
Pod spodem będzie to, o co chodzi ;-)
Uważam jednak, że najlepszym sposobem dodania nowej osoby do naszej bazy jest ... dodanie jej w obsadzie. Pożytek będzie większy ;-)

użytkownik usunięty
emil

Ale to było chamskie, ubić mi kontrę do obsady tylko dlatego że Aktor który grał jest źle opisany na filmwebie , brak mu cyfry (I). A źródło na IMDB o ty wspomnało ( miał oznaczenie I ) .
To błąd FW albo systemu a nie mój, w sumie.
:-))))

Tam były 2 błędy:
1. Błędna płeć (powiedzmy, że to błąd średniej wielkości)
2. Tworzony dubel (to już jest błąd bardzo duży)
Nie są to żadne błędy systemu, tylko ewidentnie Twoje.
Teraz małe szkolenie, proszę to sobie zapisać:
Jeśli na imdb jakaś osoba, np Lucien Eisenach ma numerek "I" a w naszej bazie jest Lucien Eisenach bez tego numerka, to porównujemy filmografie i jeśli są kompatybilne to uznajemy, że to ta sama osoba. W dodawanej obsadzie dajemy tego Luciena bez numerka a nie tworzymy nowego profilu tej samej osoby, czyli dubla.
Oczywiście wskazane jest dodać ten numerek w osobnej kontrybucji, o tu http://www.filmweb.pl/person/Lucien+Eisenach-318821/contribute (zmień podstawowe dane" - w omawianym przypadku już to zrobiłem.

użytkownik usunięty
emil

Dziękuje , tak właśnie to poprawie. :) .

Decepticon jest jak Lenin, wiecznie żywy ;-)))

użytkownik usunięty
emil

Ok ale to później na drugim koncie, czekam na administrację jak się odezwie i usunie te konto, napisałem majla :)

użytkownik usunięty

nie pisałem przecież żebyście mi drugie konto usunęli tylko te >>>Gammer<<<, a mi te drugie konto ktoś usunął i nie mogę już się zalogować :(

Hahaha dobre - uśmiałem się do łez - dzięki stary :))

użytkownik usunięty
Oro

A gdzie moje konto znikło o loginie Arix271?
wczoraj wieczorem się normalnie logowałem a dziś z rana nie mogę się zalogować do konta Arix271, jeszcze przeglądarce wpisałem http://www.filmweb.pl/user/Arix271 i pisze Przepraszamy, wystąpił błąd wygląda tak jak by ktoś usunął konto :(

Posiadanie więcej niż jednego konta jest zabronione.

patkot28

a tam

użytkownik usunięty
patkot28

A ja wczoraj ponad godzinę zmarnowałem na przenoszenie ocen do drugiego konta:( , jak tacy mądrzy jesteście to sami przenoście oceny swojego konta do drugiego i zobaczycie czy jest to takie przyjemne, nawet nic nie daliście znać ino od razu usunęliście moje konto

Sam przecież chciałeś usunąć! Mistrzostwo świata :D
U mnie masz nagrodę Darwina.

użytkownik usunięty
Oro

Nie chciałem tamte żeby usunęli tylko konto Gammer :(

Co raz to gorzej na tym forum
Podsumowanie:
1.Na początku była możliwość zmiana loginu
2.Była możliwość samemu usunięcie konta, wystarczyło kliknąć tylko na Usuń konto
3.Była możliwość zakładania wielu kont

co oni to nie wymyślą, na dodatek jeszcze myślałem że zablokują dodawanie filmów, seriali, gier

Z nimi się nie dogadasz, musisz umrzeć i urodzić się ponownie, dać screena aktu urodzenia i być może dostaniesz jakąś wolną domenę

katedra

nom, a jak się poszczęści, to i filmweb.pl się trafi :F czytasz co piszesz? :F

Looney_Kermit

"nom, a jak się poszczęści, to i filmweb.pl się trafi "
do czego to niby ma być zdanie? co to w ogóle jest za zdanie?
dał se żabę w avatar i rżnie lupa, no

katedra

http://pl.wikipedia.org/wiki/Domena_internetowa
Teraz lepiej? :F