Zauważył ktoś, że ostatnio rekomendacje powariowały? Teraz daje mi same filmy o Hitlerze albo jakieś, takie, właściwie nie wiem co to jest, ani opisu ani plakatu, tylko kraj produkcji(np: irak/ meksyk/węgry/islandia), AŻ 10 ocen oraz znaczek że jest 80% w moim guście. O.o Aż sprawdziłam co ja oglądałam takiego co mogłoby ten algorytm na coś takiego naprowadzić (w takiej ilości i z tak wysokim wskaźnikiem) i szczerze, wciąż nie mam pojęcia skąd mu się to wzięło.
To spokojnie można przełknąć - wystarczy przesunąć suwak tak, aby pokazywał tytuły "bardziej popularne". Naprawdę irytujące jest to, że pomimo odrzucenia jakiego filmu (czyt. zaznaczenie opcji: "nie interesuje mnie"), on ciągle pojawia się w kolejnych propozycjach!
Nie wiem czy można przełknąć, wyrzuciło mi (nagle, bez powodu, przez dłuższy czas niczego nie oceniałem) wszystkie wartościowe filmy, został... no chłam, nie da się tego inaczej nazwać. I Bollywood.
Ja też mam mnóstwo bolly w rekomendacjach, choć w całym swoim życiu obejrzałam aż 1 tego typu film, który w dodatku oceniłam na 2 ;-)
Mi się stało dokładnie to samo, a jak przesuwam suwak, to wyskakuje: "Brak rekomendacji spełniających zadane kryteria."