Zauważył ktoś, że ostatnio rekomendacje powariowały? Teraz daje mi same filmy o Hitlerze albo jakieś, takie, właściwie nie wiem co to jest, ani opisu ani plakatu, tylko kraj produkcji(np: irak/ meksyk/węgry/islandia), AŻ 10 ocen oraz znaczek że jest 80% w moim guście. O.o Aż sprawdziłam co ja oglądałam takiego co mogłoby ten algorytm na coś takiego naprowadzić (w takiej ilości i z tak wysokim wskaźnikiem) i szczerze, wciąż nie mam pojęcia skąd mu się to wzięło.

Anaterka

To spokojnie można przełknąć - wystarczy przesunąć suwak tak, aby pokazywał tytuły "bardziej popularne". Naprawdę irytujące jest to, że pomimo odrzucenia jakiego filmu (czyt. zaznaczenie opcji: "nie interesuje mnie"), on ciągle pojawia się w kolejnych propozycjach!

użytkownik usunięty
magmos

Nie wiem czy można przełknąć, wyrzuciło mi (nagle, bez powodu, przez dłuższy czas niczego nie oceniałem) wszystkie wartościowe filmy, został... no chłam, nie da się tego inaczej nazwać. I Bollywood.

Ja też mam mnóstwo bolly w rekomendacjach, choć w całym swoim życiu obejrzałam aż 1 tego typu film, który w dodatku oceniłam na 2 ;-)

Anaterka

Mi się stało dokładnie to samo, a jak przesuwam suwak, to wyskakuje: "Brak rekomendacji spełniających zadane kryteria."

Anaterka

Kolejna "rewolucja" portalu :( Wyszłoby na to, że po ocenieniu 3,5 tysiąca filmów teraz mam oglądać samo badziewie, dziwi mnie tylko ilość procentów, idiotyzm jakiś...