Jak przeglądarkę mam na pół ekranu coś dziwnego się robi z nowym layoutem. Przykład: http://i66.tinypic.com/154hjxd.jpg

mala_madi

też tak mam: jedyne rozwiązanie to zmniejszyć stronę: ctrl + scroll myszki

mala_madi

W ustawieniach---->Wygląd----> masz pewnie ustawiony płynny layout, spróbuj zmienić na najmniejszy czyli 980px, powinno pomóc.

WujekChu1ek

1500px mam, dzięki za radę, ale nie zmienię na mniejszy.

mala_madi

czemu? A próbowałaś chociaż?

Spróbuj zatem włączyć płynny layout.

WujekChu1ek

sprawdziłam, z płynnym jest prawie idealnie.

mala_madi

To w czym problem?? Nie mogłaś od razu popróbować?

WujekChu1ek

ano mogłam :)

mala_madi

ale przed zmianą szaty graficznej płynny layout mi źle działał, więc nie zmieniałam, teraz jest ok

WujekChu1ek

ten płynny layout się sprawdza ale czasem strona i tak jest zbyt rozciągnięta a inna zbyt mała. no nic, będzie trzeba wybrać odpowiednią opcję i się przyzwyczaić.

_Bunuel_

Niestety, nie ma tak dobrze, rzeczywiście płynny nie jest do końca płynny, np. podstronę z blogiem mam wąską. :( Nie wiem dlaczego informatycy zamiast naprawiać co jest, bawią się w kolejne zmiany.

mala_madi

faktycznie, gdy się wchodzi na czyś profil to strasznie spłaszczone. jak dla mnie to powinien wrócić stary czerwono czarny fimweb :)

_Bunuel_

To akurat wiem, bo jakiś czas temu były z tym płynnym layoutem problemy, ale już dawno zostało to naprawione, dlatego też poleciłem zmienić to w ustawieniach. Pozdrawiam

Ps. U mnie wszystko gra i buczy, a mam ustawiony płynny.

WujekChu1ek

dzięki za podpowiedź :) miałam ten sam problem

elcia303

Spoko, nie każdy wie o co kaman... A ja akurat jestem w temacie.