Również mi się to nie podoba Filmweb ma być czerwony .W programie tv najbardziej razi kolor biały powinni to szybko zmienić w ogóle po co wprowadzają zmiany jak było wszystko ok .
program tv na operze 12 nie działa poprawnie (wyświetla tylko cały dzień, nie można nic zmienić) + był czytelny, działał dobrze a teraz... wypala oczy :P może jednak wrócicie do tego jak było?
Ech, nigdy nie narzekałem na te estetyczne pseudofunkcjonalne zmiany, ale tym razem zmiana wyglądu programu powoduje zanik jakiejkolwiek funkcjonalności tej funkcji przy korzystaniu z telefonu. Kiedyś za pomocą dwóch kliknięć mogłem sprawdzić program na 8 wybranych stacjach, teraz wszystko jest rozwleczone, mało czytelne, a najważniejsze rzeczy czyli informacje o filmach i kanały na samym dole strony. Kanałów też nie mogę zmienić...
U mnie to samo, program zupełnie nie działa, nic się nie da zrobić, ani nawet zmienić kanałow.... a co do zmiany wizualne.... tragedia, tylko tyle można na ten temat powiedziec...
Słów brzydkich nie będę ciskał, ale oczy faktycznie bolą. Drodzy Moderatorzy mojej ulubionej strony. NIE RÓBCIE TEGO!!! Było bardzo przejrzyście, a teraz jest niestety oczowalnie. Nie chcę wracać na inne strony z programem TV...
Wiedziałem z góry że mi te wpisy zablokują!!! Po pierwsze że prawda w oczy kole, a po drugie bo mnie już kolejny raz krew zalała jak wprowadzają kompletne badziewie i zwą to modernizacją. POWTARZAM PO RAZ KOLEJNY:
DALI ZAROBIĆ JAKIMŚ BUBKOM, BUBKI STWORZYŁY KOMPLETNY GNIOT, NIEWYPAŁ I JESZCZE MAM PARĘ OKREŚLEŃ NA TO ALE ZARAZ ZNOWU PANOWIE SZLACHTA TO ZABLOKUJĄ. I WSZYSCY TAM NA GÓRZE SĄ ZADOWOLENI!!! PIENIĄDZ WZIĘTY, FORSA WYDANA, A KOGO TO OBCHODZI, ŻE TYLKO FORUMOWICZOM NA GŁOWĘ NAROBILI WIADOMO CO... PLACKI KROWIE!
NAJWYŻSZY CZAS POŻEGNAĆ SIĘ Z TYM BADZIEWIEM BO TYLKO TOTALNY BOJKOT TEGO FORUM ZROBI WRAŻENIE NA WYDAWCY!!!
JAK SIĘ SKOŃCZĄ SPONSORZY, REKLAMODAWCY UCIEKNĄ BO I TAK NIKT TYCH REKLAM NIE BĘDZIE OGLĄDAŁ TO DOPIERO ZMĄDRZEJĄ ZADUFANE W SOBIE PERSONY!!!