użytkownik usunięty
PotC_Fan

Również mi się to nie podoba Filmweb ma być czerwony .W programie tv najbardziej razi kolor biały powinni to szybko zmienić w ogóle po co wprowadzają zmiany jak było wszystko ok .

program tv na operze 12 nie działa poprawnie (wyświetla tylko cały dzień, nie można nic zmienić) + był czytelny, działał dobrze a teraz... wypala oczy :P może jednak wrócicie do tego jak było?

Rhadamanthys

Ech, nigdy nie narzekałem na te estetyczne pseudofunkcjonalne zmiany, ale tym razem zmiana wyglądu programu powoduje zanik jakiejkolwiek funkcjonalności tej funkcji przy korzystaniu z telefonu. Kiedyś za pomocą dwóch kliknięć mogłem sprawdzić program na 8 wybranych stacjach, teraz wszystko jest rozwleczone, mało czytelne, a najważniejsze rzeczy czyli informacje o filmach i kanały na samym dole strony. Kanałów też nie mogę zmienić...

PotC_Fan

U mnie to samo, program zupełnie nie działa, nic się nie da zrobić, ani nawet zmienić kanałow.... a co do zmiany wizualne.... tragedia, tylko tyle można na ten temat powiedziec...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
PotC_Fan

Słów brzydkich nie będę ciskał, ale oczy faktycznie bolą. Drodzy Moderatorzy mojej ulubionej strony. NIE RÓBCIE TEGO!!! Było bardzo przejrzyście, a teraz jest niestety oczowalnie. Nie chcę wracać na inne strony z programem TV...

PotC_Fan

Wiedziałem z góry że mi te wpisy zablokują!!! Po pierwsze że prawda w oczy kole, a po drugie bo mnie już kolejny raz krew zalała jak wprowadzają kompletne badziewie i zwą to modernizacją. POWTARZAM PO RAZ KOLEJNY:
DALI ZAROBIĆ JAKIMŚ BUBKOM, BUBKI STWORZYŁY KOMPLETNY GNIOT, NIEWYPAŁ I JESZCZE MAM PARĘ OKREŚLEŃ NA TO ALE ZARAZ ZNOWU PANOWIE SZLACHTA TO ZABLOKUJĄ. I WSZYSCY TAM NA GÓRZE SĄ ZADOWOLENI!!! PIENIĄDZ WZIĘTY, FORSA WYDANA, A KOGO TO OBCHODZI, ŻE TYLKO FORUMOWICZOM NA GŁOWĘ NAROBILI WIADOMO CO... PLACKI KROWIE!

NAJWYŻSZY CZAS POŻEGNAĆ SIĘ Z TYM BADZIEWIEM BO TYLKO TOTALNY BOJKOT TEGO FORUM ZROBI WRAŻENIE NA WYDAWCY!!!
JAK SIĘ SKOŃCZĄ SPONSORZY, REKLAMODAWCY UCIEKNĄ BO I TAK NIKT TYCH REKLAM NIE BĘDZIE OGLĄDAŁ TO DOPIERO ZMĄDRZEJĄ ZADUFANE W SOBIE PERSONY!!!