Nowa fala seriali na Filmwebie. Szkoda... Niedługo zaczniemy dodawać telenowele brazylijskie, a potem programy rozrywkowe. Trzeba by się zastanowić, co właściwie powinno się w bazie znaleźć. Seriale? Ok, sam kilka dodałem. Ale jakie i ile... Więc jak?

Ponk

A może "jak"?
Być może się mylę, ale wydaje mi się, że założyciele portalu mieli i pewnie mają nadal jego wizję jako "polskie imdb, a przynajmniej coś w tym stylu". Zatem na seriale również miejsce się powinno tu znaleźć. Tylko czy wrzucanie wszystkiego do jednego worka ma sens? Bo przecież reżyserzy, scenarzyści czy producenci danego tasiemca zmieniają się przez lata i jest zdecydowanie za dużo, żeby umieścić w miarę pełną informację na ich temat w tych dwudziestukilku rubryczkach. Może ma sens stworzenie osobnego działu pt "Seriale", oddzielenie go od filmów i pewne zmodyfikowanie sposobu jego funkcjonowania w stosunku do "macierzystego"?

Thonny

hmm...
cóż, seriale pojawiaja się tu od około pół roku, wcześniej nikt o tym nie myślał... można by o tym pomyśleć, bo rzeczywiście nie sposób dokładnie dodać czy zweryfikować serialu do bazy. z tego co słyszałem, to powstanie już dział GRY, co mi się wcale nie podoba, bo do FILMweb, a nie wortal ogólnotematyczny. potem zaczniemy dodawać książki - w końcu to związane z filmem...

Ponk

Wszyscym się dziwią
i własnie -może się wytłumaczysz JAKIE I ILE??? Chyba ci sie reka trochę przesuneła jak to napisałes,co??Tak sie skłąda ,ze ukradłes mi serial i sam sie pod nim podpisałeś. Bez komentarza.Zgłosiłam to redakcji. Ciekawe czy się wywiniesz...

Selma

Oczywiście OPIS
nie serial. Powtarzam,że nie ma takiego opisu nigdzie poza moim kompem i bazą filmwebu.

Ponk

re:
Na filmwebie jest coraz więcej filmów - i im więcej będzie użytkowników, tym szybciej owe filmy będą przybywać - jak wiemy ich ilość jest ograniczona - nic więc dziwnego, że ludziom pomału kończą się pomysły...

kamo

błąd...
to po co dodawać filmy na siłę? no...
poza tym wiele jeszcze do dodania...