Witam.
Chciałbym w poniższym wpisie zgłosić bezczelność z jaką spotkałem się ze strony jednego z userów portalu Filmweb (http://www.filmweb.pl/user/4funtv4).
Osoba ta od pewnego czasu bez żadnego powodu nagabywała mnie pod ocenami wspólnych znajomych i z absurdalnych powodów domagała się, żebym przeprosił ją za jakieś urojone winy po mojej stronie. Nie miałbym z tym żadnego problemu, gdyż przyzwyczaiłem się już do podobnych niedojrzałych zachowań ze strony internautów i najprawdopodobniej bym go zignorował, ale wydarzyło się coś, co przelało czarę goryczy. Użytkownik ten dopuścił się obrażenia mojej osoby w opisie na swoim profilu, do którego każdy ma dostęp. Mój nick został wymieniony pośród paru innych (prawdopodobnie również niczemu nie winnych) userów. Jest to równoznaczne z próbą publicznego upokorzenia i niczym nieuzasadnionego szkalowania. Chciałbym w tym miejscu poprosić moderatorów o skontaktowanie się z 4funtv4 z prośbą o usunięcie obraźliwych treści z profilu. Moje dyplomatyczne metody niestety nie zadziałały i spotkały się jedynie z dalszymi obelgami ze strony prowokatora.
P.S.
Poniżej wklejam treść opisu, na wypadek, gdyby 4funtv4 zreflektował się i starał zatrzeć ślady swojej nieuczciwej działalności:
"FILMWEB dzieli się na kretynów i mądrych ludzi.Są nimi(Ass Eater,Gyp,Cirmius i Schrodingers Katze) ale na szczęście są tutaj też mądrzy,uprzejmi i inteligentni użytkownicy do których się zaliczam.Są nimi wszyscy oprócz wyżej wymienionej czwórki frajerów.Jak człowiek odetnie się od takich kretynów to nawet takie miejsce jak Filmweb jest wyjątkowo przyjemne.A po za tym naprawdę radzę uważać na te czwórkę głupków są wyjątkowo irytujący szczególnie ten pierwszy bo to nie jest jego pierwsze konto."
Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
Potwierdzam, oprócz sprawiającego przykrość opisu użytkownik ten wielokrotnie mnie obrażał, porównywał mnie do idiotów, kretynów i innych brzydkich określeń jakich nie ośmielę się tutaj nawet napisać.
Tak, tak, z pewnością jakiś koleś wybrał sobie czterech zupełnie przypadkowych userów żeby się do nich dowalić. Dlatego jak zwykle mamy obszerny opis sytuacji jednak dziwnym trafem znowu bez żadnych linków i przykładów wypowiedzi, poza mętnymi streszczeniami.
Abstrahując już od faktu, że do zgłaszania służy opcja "zgłoś" i bezpośredni kontakt z administracją zamiast publicznego płaczu to nie widzę innej opcji ze strony administracji niż poczekanie na wypowiedź 4funtv4.
Oni się kłócą pod ocenami filmów. Tam się nie da zgłaszać ;)
Napisałem do 4funa i stwierdził, że nie ma z czego się tłumaczyć. Bo raczej nie ma.
Tylko winni się tłumaczą to moja odpowiedź.Prowokatorem wszystkiego był użytkownik Gyp.Z opisem trochę przegiąłem to fakt ale już go skasowałem.