Witam, wczoraj zgłaszałem tu do usunięcia pewien temat, który był prawdziwą wylęgarnią spamu. I jak widzę przyniosło to skutek, bowiem został on usunięty, jednak autor założył go ponownie i znowu z forum zrobi się, nie owijając w bawełnę, burdel.
Oto moje zgłoszenie z wczoraj:
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Skandaliczny+temat+kwalifikuj%C4%8 5cy+si%C4%99+do+usuni%C4%99cia,2430790
Natomiast temat, który wnoszę dziś o usunięcie to ten:
http://www.filmweb.pl/serial/The+Walking+Dead-2010-547035/discussion/The+time+is +WOW!+once+again!,2431445
Oprócz zlikwidowania samego tematu powyżej, wnoszę o usunięcie konta "Einshaew", czyli autora owych spam-tematów. Bo jak widać nic się nie nauczył.
Proponuje zamienić nazwę tego forum na "Śmietnik/Chlew/Obora/Burdel na Kółkach/Gimbusiarnia etc. jakie tam określenie uznacie za słuszne, bo widzę że to co się tam dzieje z serialem Walking Dead, nie wiele ma wspólnego, żeby nie powiedzieć że nic.
Ma bo, wie że jest bezkarny. Niestety, ale tutaj problem nie stanowi jeden użytkownik. Sam do siebie nie pisze. Wiele osób (co mnie zadziwia) nie tylko wyraża aprobatę na jego zachowanie, ale też ochoczo mu pomaga w robieniu syfu na forum (żeby było zabawnie, to są oburzeni o usuwanie tego masowego spamu...no Jesus Christ Marie! Mentalność rozpuszczonych i niedojrzałych gówniarzy) Tutaj się w pojedynkę nic nie zdziała. Jakby zebrać kilka osób i zgłosić "bossa" do moderacji, to pewnie by go usunęli i możliwe że reszta by się wtedy ogarnęła, bo to on ich głównie nakręca.Ewentualnie trzeba by tam było przydzielić osobnego moderatora, który trzymał by ich za przysłowiowe gęby i uświadomił, że forum TWD, służy do dyskusji na temat TWD, a nie do urządzania sobie pogaduszek w każdym możliwym wątku.
Można by wprowadzić coś w stylu archiwum ostrzeżeń. Każdy usunięty wpis na forum, oznaczony jako niezgodny z regulaminem, byłby jednym ostrzeżeniem. Uzbieranie ich określonej ilości wiązałoby się z automatycznym usunięciem konta i wszystkich wypowiedzi. Tyle mi przychodzi do głowy.
Dziwią mnie twoje słowa tortugo, bo wiem, żeś nie pierwszy raz w internetach.
To jest forum, dziewczynko, FORUM :) Każdy może rozmawiać o czym chce, o ile nie jedzie po kimś, po czymś i nie prowokuje kłótni.
Byłaś kiedyś na zbanowanym wątku? Według ciebie zasługiwał na bana? OGARNIJ SIĘ.
Po prostu Tortuga nie wierzę. Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Moderowanie na Strefie na ciebie tak wpływa czy jak?
Ja tam udaję, że nie widzę tego, że jestem mentalnie rozpuszczonym i niedojrzałym gówniarzem, który się ogarnie, jak się jednego użytkownika, który mnie nakręca, zgłosi do do moderacji :D
Tak samo udaję, że nie widzę, że potrzebuję osobnego moderatora do trzymania mnie za przysłowiową gębę, bo uczestniczę w śmieceniu forum swoimi pogaduszkami :O Których to jest po prostu mnóstwo, sprawdziłam, MNUSTFO. :)
Emo, ja to nawet ignoruję te bzdety o byciu mentalnie rozpuszczonym, ale Tortuga oraz Kassandra same ostro pracowały nad Modą na Woodbury i były oburzone za zamknięcie (nie żebym twierdziła inaczej, ale ja też, lubiłam to poczytać). Totalnie spamerski temat, a z TWD miał tyle wspólnego, że w tej ostrej fazie bohaterowie z serialu mieli czynny udział. No i oczywiście Moda przejawiała się na innych tematach. Dlatego nie wierzę w to co czytam. Osoba, która miała spamerski temat sama krytykuje spamerski temat. W WOW! czynny udział brało kilka osób, myślę, że z czasem byłoby ich więcej. W Modzie były trzy na krzyż. Wiele for seriali/filmów ma jakiś tam temat spamerski, w którym stali bywalcy puszczają wodze fantazji, ale po to, aby nie robić offa w innych.
CZEKAŁAM NA PRZYPOMNIENIE MODY :D
Pamiętam ten temat i pamiętam, że wątek rozlał się na inne tematy w czasie i przestrzeni.
Że nie wspomnę o pierdylionach offtopów na przeróżne tematy, w stylu falki nad czółkiem Ricka :)
Skąd pamiętam? Bo sama też w tym uczestniczyłam. Tak jak teraz w WOW. Pierwsze było ok, drugie to burdel.
Przeczytaj komentarz, który napisał poniżej do Emo. Ja się odniosłam do CAŁEGO forum, a nie do tego jednego tematu. Po raz kolejny jedziesz po mnie, nie widząc tak naprawdę o co mi chodzi -_-
Owszem, pisało się Modę, robiło się czasami off-topy, ale ile było dyskusji na temat serialu? Ile przeanalizowaliśmy? Widzę, że tego już nie pamiętacie. Off-top zwykle pojawiał się po przemaglowaniu wszystkiego czego tylko się dało, a był to też off-top powiązany z serialem, a nie coś całkowicie z kosmosu. Uważam że nigdy nie przekroczyło to granicy zdrowego rozsądku, żebyśmy zalewały całe forum. Wszystko jest dobre, ale z umiarem. Ja teraz na forum TWD widzę że luźne pogaduszki zdominowały forum. Sorry, ale jw - w moim przypadku tak nie było.
Po raz kolejny?
Tortuga, czy ja się odniosłam do twojego wpisu, który dotyczy twojej opinii o forum (że burdel itp. itd., ale jakby nie patrzeć tam zawsze tak było, a im bardziej TWD staje się popularne tym większy bałagan) czy ten, który dotyczy stricte twojej opinii o temacie i Einshaew? Bo wiesz, tak czytam i czytam wpis, do którego się podpięłam i widzę raczej to drugie.
Nie pamiętam? Ty mi to naprawdę piszesz? Pamiętam offtopy i pamiętam masę innych ludzi, którzy już się nie udzielają, pamiętam czasy 2 sezonu, gdy Tomb pisał przewidywania na odcinki, które się sprawdzały lepiej niż te obecne, pamiętam jak sama rugałam czepiających się o te tematy, w temacie twojego odejścia z forum wypisałam masę ludzi, która pisała długie eseje, a ty tu wyjeżdżasz "widzę, że tego już nie pamiętacie". No błagam cię. Osoby piszące w temacie WOW! wyrażali swoje opinie o danym odcinku, może nie każdy coś co leniwiec skwitowałby tl;dr, ale pisali. Pojawiają się głupie tematy, na które odpadają mi ręce, ale też ciekawe.
Najbardziej mnie bawi, gdy osoba, która sama spamiła na forum, teraz innym to wytyka.
Forum jest takie jak było wcześniej, na pewno nie z początków, bo mniej popularne, ale przez rok wiele się nie zmieniło. To twoje spojrzenie na nie się zmieniło.
"To twoje spojrzenie na nie się zmieniło."
Tak, tu masz rację i fajnie że przyszło Ci to do głowy. Na tym zakończmy.
PS. Ja cały czas pisałam o ogólnej sytuacji na forum i działalności Einshaewa, która nie obejmuje jednego wątku. To Wy, nie wiem dlaczego cały czas piszecie w kontekście tego jednego tematu. Dlatego między innymi się nie rozumiemy.
Bo the time is WOW! z założenia miało ODRÓŻNIAĆ się od pozostałych wpisów na forum.
Uznałem, że dobrze będzie wprowdzić na forum wątek oparty na poczuciu humoru, a nie teoriach takich trolii jak zatracony czy mateuszek, którzy wypisywali elaboraty nt. tego, czemu KOORL się porzygał po walce z łokerami lub zasypywali forum spojlerami wyssanymi z dupy.
Pomysł chwycił i bardzo ładnie się rozwinął - wqrzony się wqrzył, zgłosił temat jako spam i poleciał ban.
Bywa! Takie jest życie - inna sprawa, że moje wątki, które miały na celu reaktywować zabawę, były systematycznie banowane, jeden po drugim, a posty użytkowników takich, jakich wymieniłem wyżej, dalej był na forum. Nieźle, prawda?
Rozumiem, czemu nie ograniasz naszej zabawy - dla ciebie wątek bez nekrologu dla Srerla i odśpiewania trenów dla Andreu to nie wątek. Przecież twórcy zakpili z widzów i to jest wasza, WOW! jego mać najświętsza, najważniejsza na całym forum opinia :)!
Leć lepiej do tomba na strefę i dalej kasuj komentarze pod jego reckami, które w 50% składają się z żalu za waszymi ulubieńcami.
PS. Przekaż tombowi, by zmienił dillera, bo te jego określenia typu: "retardacyjne" świadczą o tym, że piguły srogie milordzie ;]
Remington nie za ciężki dla łapki? No chyba, że zguaszanie wątków do zbanowania wyrobiło formę? Gratuluję :)
Chcesz by moje konto zostało skasowane? Bo tworzę spam?Really???
"Tortuga i tomb wypowiedzieli się w moim temacie. W zasadzie mogę już umrzeć w spokoju."
Gratulacje!!! :) Wpisz to sobie w CV, co prawda niezbyt imponujący początek listy życiowych osiągnięć, ale w końcu od czegoś trzeba zacząć:) Widać, że panujesz nad swoim życiem, skoro masz tak wygórowane "ambicje" :)
Bez uszanowanka.
Prezdydent Pieseu.
Nie bądź śmieszny. Sam spamisz z Remingtonem 870 w wielu tematach, nawet gdy ma to tyle wspólnego z tematyką co gó.no z twarogiem, a burzysz się na jeden temat, w którym kilka może kiedyś kilkanaście osób kulturalnie puszczało wodze fantazji.
Są równi i równiejsi, tak?
Najlepiej spuścić na to kurtynę milczenia i nie przejmować się kompletnie tym forum. Mają to o co tak zaciekle walczyli przez ostatni rok. Chcieli mieć syf to i mają. Dodatkowo mają to na swoje własne życzenie. Ich cyrk ich małpy. Naprawdę nie ma sensu robić czegokolwiek, bo strona poświęcona The Walking Dead, a raczej dział rozmów mu poświęcony, osiągnął samo dno.
Tortuga i tomb wypowiedzieli się w moim temacie. W zasadzie mogę już umrzeć w spokoju.
To ty powinieneś zostać zgłoszona, bo zachęcasz innych do nienawiści, a twoim kozłem ofiarnym jest niewinny Einshaew. WSTYDŹ SIĘ!
Od siebie mogę powiedzieć jedynie tyle:
założyłem The time is WOW! niedługo po zakończeniu czwartego sezonu TWD, bo wtedy fala trollingu i bezsensownego hejty na forum przekroczyła szczyty.
Założyłem z założenia humorystyczny wątek (a raczej wątekeu), w którym powstała Republika DOGEolska, goWOW!erment i ogólnie spełnił swoje założenie - ludzie mogli popisać na chillout'cie, pośmiać się z Pieseu a nawet napisać wierszyk w ramach bitwy na rymy o TWD.
Nikt nikogo nie jechał, nie hejtowau, pojedńcze wulgarne wpisy były banowane.
NO ALE W KOŃCU ŻYJEMY W POLSCE, a w tym kraju zawsze znajdzie się taka osoba jak Wqrzony, która MUSI zepsuć innym zabawę.
Wątki zatraconego, mateuszka, o spojlerowaniu, rzyganiu czy *** wie czym jeszcze mogą śmigać po forum i szerzyć hejt - wątek Prezydent Pieseu który miał nieść fun - nie.
GRATULUJĘ Wqrzonemu, że miau cywilną odwagę przyznać się do tego, że on zgłosił wątek.
W ramach nagrody dożywotni brak uszanowanka we całych internetach.
Gratuluję tombowi i tortudze, naszej pary noł lajfów, którzy są zapatrzeni na TWD jak w obrazek i uzurpują sobie prawo do wygłaszania poglądów, nt. tego, jakie wątki mają prawo być, a jakie nie na forum o TWD.
Dostajecie tę samą nagrodę co wqrzony, gratulujeu.
żegnam ozięble,
bez uszanowanka
Prezydent Pieseu.
PS. Wqrzony? Pewnie to ty zgłaszałeś kolejne wątki, które zakładałem, lub ten o banach, który założył Tygryseu?
PS2. Tomb - moment, w którym zostawia się wątki z hejtem i spojlerami, a banuje normalne, nawiązujące do serialu, to WTEDY robi się burdel, znawco zwyczajów na forum.
Z tego co się orientuję to ja wyraziłem opinię o stanie ogólnym filmwebowskiego forum TWD, a nie stricte o Twojej działalności. To raz. A dwa, nigdzie nie stwierdziłem co może być, a co nie więc nie dopowiadaj Sobie niestworzonych rzeczy.
Mam wrażnie, że podobnie jak Tortuga, nie odwiedziłeś żadnego z moich wątków, a dołączyłeś je do kategorii tych, które robią cyrk z forum. Nieźle.
Widocznie merytorykę masz opanowaną w tak dobrym stopniu jak tworzenie "recenzji" na strefie. wow......
A tutaj Cię zdziwię, tak się składa że miałem tą "nieprzyjemność" i zajrzałem do Twojego wątku. Może nie piszę już na filmwebie ale od czasu do czasu na niego zaglądam. Moja opinia nie wzięła się z powietrza. Doskonale wiem jakie masz zdanie na mój temat, gdyż prezentujesz je nader często, ale miej przynajmniej na tyle własnych zahamowań i nie posądzaj mnie o pisanie rzeczy bez wcześniejszego zapoznania się z nimi.
A co do moich wpisów na Strefie, wiesz nie narzekam na brakiem zainteresowania. Z krytyką też się jak dotąd nie spotkałem.
No gratuluję - ja też nie zbierałem batów za to, co stworzyłem w the time is WOW! a nawet zdarzały się propsy, lecz niestety, ban i po wątku.
Fizycznie nikomu krzywda się nie stała. Ręce i nogi na miejscu, ale jednak boli, kiedy rzuca się kłody pod nogi osobom, które chcą dodać kolorytu na forumeu, a nie robi się zupełnie nic w sprawie tych, którzy chcą robić burdel.
PS. A cóż to takiego było na moim wątku, że wizyta była dla Ciebie "nieprzyjemością"?
Cytat: "PS. Wqrzony? Pewnie to ty zgłaszałeś kolejne wątki, które zakładałem, lub ten o banach, który założył Tygryseu?"
Zgłosiłem 3 twoje tematy i jeszcze jeden kogoś innego, ale nie pamiętam jaki. Wierz albo nie, ale to wszystko co zrobiłem. Nie przypominam sobie też o żadnym Tygry-cośtam.
Cytat: "Założyłem z założenia humorystyczny wątek (a raczej wątekeu), w którym powstała Republika DOGEolska, goWOW!erment i ogólnie spełnił swoje założenie - ludzie mogli popisać na chillout'cie, pośmiać się z Pieseu a nawet napisać wierszyk w ramach bitwy na rymy o TWD.
Nikt nikogo nie jechał, nie hejtowau, pojedńcze wulgarne wpisy były banowane.
NO ALE W KOŃCU ŻYJEMY W POLSCE, a w tym kraju zawsze znajdzie się taka osoba jak Wqrzony, która MUSI zepsuć innym zabawę."
A te całe pieseły to najnowszy wymysł gimbusiarni wszechpolskiej? Bo nie wiem. Poza tym o czym my w ogóle mówimy? Zgłosiłem, moderator rozpatrzył, przyznał mi rację i wątek usunął. Chcesz się z nimi wykłócać i niesłuszność decyzji? Proszę bardzo, droga wolna.
Powiedz to emo_waitress, euzebii, Valdorapotrovi, Tigerowi i innym użytkownikom filmwebu, których grzechy spamu i hejtu są znane na całe forum TWD :)
Widać, że masz co robić w życiu, skoro psujesz zabawę innym.
moim skromnym zdaniem ten temat (the time is WOW ) został założony w momencie największego tak zwanego hejtu i plagi zakładania bezsensownych tematów.
Temat ten został założony żeby położyć kres i ukrócić tematy typu - czemu nie pokazują jak myją zęby , albo czemu nie zgwałcono Carla. I trzeba powiedzieć sobie jasno, że od momentu założenia tego tematu przez Einshaew trollowanie zostało znacznie ukrócone.
To był temat w którym można było swobodnie się wypowiedzieć nie tylko na temat walking dead i nie zauważyłem tam żadnych rażących spoilerów.To był temat który mógł swobodnie żyć swoim życiem przez cały czas oczekiwania do następnego sezonu.
Nikt nikogo nie obrażał a wielu świetnie się przy tym bawiło tworząc przy tym swój świat.
Kogoś razi ten temat - ok - wystarczy w niego nie wchodzić i nie czytać , są dziesiątki innych tematów.
W dodatku zgłosiłeś całe moje konto do usunięcia ;] Kim ty jesteś, by oceniać cudzą działalność na filmwebie, co?
ile ja razy zwracałeem uwagę na ten ochydny SPAM ! nareszcie ktoś zrobił z tobą porządek :D!!! idziesz na dno ;] jupppi !!
Skoro temat był "wylęgarnią spamu" trzeba było go zgłosić nawet po tygodniu nie po 2 miesiącach(chodzi o ten pierwszy; nagle zaczął Ci przeszkadzać po 2 miesiącach). Po powstaniu tego tematu "agresja", trolowanie i wyzywanie się na tym forum osłabło w jakimś stopniu. Większość osób po prostu by to olało a nawet nie wchodziło w taki temat skoro im by przeszkadzał. Ty jednak wolałeś wcisnąć przycisk "zgłoś nadużycie", co skutkowało zbanowaniem go, co przyczyniło się do powstania nowego tematu itd....łapiesz błędne koło się zatacza.
A tak na marginesie wolisz by na "wierzchu" było tematy o sraniu czy jakiś gwałtach? Bo ja nie. Ja wolę mieć jakąś odskocznie od życia i powagi, móc z kimś na luzie porozmawiać o przyzwoitych rzeczach(czytaj: nie sraniu czy gwałtach) czy pośmiać się, a niestety nie ma innej opcji na FW rozmowy z kilkoma osobami naraz niż forum. A moi znajomi w realu są zazwyczaj kiepscy w takich rzeczach.
Propsy za odwagę do przyznania się. To naprawdę się chwali.
Ps. To jest moja opinia na ten temat i nie zamierzam się o nic kłócić. Zresztą co się stało to się nie odstanie.
a ciekawe, że tych naprawde wulgarnych i nieestetycznych tematów nie zgłaszał. Wyczuwam spisek na szeroką skale
Nie rozumiem Cię Panie Janie. Zachowujesz się jak ktoś, kto dosłownie mieszka na forum i musi sprzątać po innych. Nawet nie sprzątać, bo niby co tu sprzątać? Koleś założył może 2 tematy, ludzie troche sobie porozmawiali, pożartowali. Co w tym złego :D? Nie możesz po prostu, nie wchodzić w te tematy? Mam konto na filmwebie od paru miesięcy, chociaż widziałem wiele postów, wiele naprawde głupich postów, nigdy żadnego nie zgłosiłem. Mam dystans do internetu :D
PS. Mój post, na temat teorii ewoluacji też zgłosiłeś?
Dokładnie tematy „Time is WOW” i pochodne powypierdzielać!!!
Nikt nikogo nie obrażał – skandaliczne!
Ludzie nie obrzucali się błotem – niesłychane!
Użytkownicy dobrze się bawili – niewybaczalne!
Temat wyróżniał się na tle innych dzięki dystansowi i poczuciu humoru tych którzy tam się udzielali – haniebne!
Nie było tam roztrząsania problemu „dlaczego w TWD nie ma pokazanego jak bohaterowie srają” - oburzające!
Trolle miały się gdzie wyżyć – no, to to już był po prostu skandal!!
Twoja krucjata na pewno odniesie skutek. Z pewnością, gdy też uda się usunąć konto Einshaew to cały Filmweb stanie się oazą mądrości, epicentrum inteligencji, źródłem erudycji i kultury promieniującym na całe internety.
nie, no stary! Rozumiem ban i zgłoszenie skasowania konta, ale to?!
http://pej.cz/Piesel-najbardziej-irytujacy-mem-internetowy-g7399-19875#photo
nie przeginasz czasem!? :)
To i ja się wypowiem, a co.
Chciałabym, CHCIAŁABYM żebyście byli tacy do przodu, kiedy pojawiały się tutaj chamskie, okropne, dziadowskie, ordynarne, poniżej wszelkiego poziomu tematy i posty o gwałcie na Carlu. oooooooo, czy ja widziałam tu jakieś głosy oburzenia? Tak kuźwa, MOJE. Czy ktoś zgłaszał te tematy i posty do banu oprócz mnie? Szczerze wątpię. To przecież było takie zabawne i nikomu krzywdy nie robiło. Wolność słowa jak rozumiem, w takich przypadkach obowiązuje.
Forum fw to syf, tak samo tu, jak i na innych filmach i serialach. Tylko że niezmiennie mnie dziwi, jak często widzę obraźliwe, gówniarskie, cośtamfobiczne, bezdennie głupie i spojlerowe tematy i posty, które jednak są tolerowane, a ich treść dyskretnie przemilczana. Dopiero co zostałam sprowadzona do parteru na forum GoT za zwracanie uwagi na spojlery i śmiecenie w temacie o odcinku. Bo jak rozumiem TAKIE rzeczy to normalka.
Nie należę do Republiki Pieseła z racji mojego wyższego statusu :D ale nie kumam usunięcia tego jednego, JEDNEGO tematu, w którym można się było pośmiać, pogadać głupio i zjeść makgridelsy. No ludzie kochani JEDEN TEMAT. Skoro wiadomo było, że urzęduje tam stałe towarzystwo, które założyło samo dla siebie ten temat, to co wam szkodziło na niego...................................................
...........................................
..............................................................
po prostu nie wchodzić i omijać je wzrokiem?
W tym temacie nie było obrażania, prywatnych podjazdów, spojlerów, a była radosna twórczość użytkowników. Nie mam oporów ze zgłaszaniem tematów do bana i zapewniam, że jakby było tam coś be, to już by go nie było. Bo bym go usunęła. JA.
A tak to moje wierszyki poszły się yebać. Wielkie dzięki stary.
Niefajnie.
PS. Jakieś pół roku temu broniłam prawa jednych użytkowników do spokojnej obecności na forum, teraz o ile mnie pamięć nie myli bronię ich ówczesnych przeciwników (?). To jest bardzo ciekawy temat do rozważań filozoficznych :O
Pro po PS. - ciekawszy niż rozważanie Twojego wyższego statusu :D
Pewnie tym wqrzyłaś wqrzonego że nie uwierzyłaś w Pieseu! :) such good łork, bogię!!! :)
Nie mieszaj mi w filozoficznych rozważaniach, bo już zdążyłam otworzyć mołdawskie winko żeby mi się lepiej dumało :D
Ale wiesz, ja to na poważnie napisałam, to jest bardzo interesujące, powiedziałabym nawet pssst such life, very plot twist pssst :)
Nie miałam zamiaru nikogo wkurzyć. osobników zamulających forum TWD po prostu ignoruję, a to są jedyni użytkownicy, których na upartego chciałabym zdenerwować :)
Tylko bogię wierzy w bogię :)
Wszyscy wierzą w Pieseu :)
Szach-mat po makale poker epic win kabooom!!!
Dokładnie też bym ten temat zgłosił gdyby nie spełniał tego do czego został założony(czytaj: były bym tam wyzwiska i bezsensowne kłótnie szczególnie z najazdem na siebie.
Ps. Dla przykładu, że bym go zgłosił, gdyby zaistniała taka potrzeba mogę podać wspomniany przeze mnie wyżej temat o sraniu, ZGŁOSIŁEM go i jest teraz ZBANOWANY.
Ja tam zgłaszam tematy do bana tak, jak jem czekoladę: z lubością. Ostatnio nawet, hłehłe sama się zgłosiłam, bom niechcący zaspojlerowała w tytule tematu co się stało w aktualnym odcinku :OOOOOOO (niby spojler do przodu nie jest, ale mimo wszystko.. i się sama zbanowałam, how metal is that!!)
Mnie do tego nie mieszaj. Ja nie zgłaszałam tego, a jedynie tu napisał co myślę o stanie forum i tyle. Rzadko tam zaglądam, bo odnoszę wrażenie że to nie jest już forum o TWD tylko dział "Inne" albo jakiś Hyde Park czy coś w tym stylu. Pewnie że o dupie Maryni też trzeba popisać, jeden temat nie sądzę by był dla kogoś problemem (tym bardziej że na filmwebie nie ma podziału na wątki stricte w temacie, a na te o luźnych pogadankach między użytkownikami), tyle że te pogaduszki zaczęły się rozprzestrzeniać na wszystkie możliwe tematy. Gdzie się nie wejdzie to off-top. Jak już ktoś tam raz napisał "zero jakichkolwiek chęci na rozmowę o TWD". Każda osoba z którą rozmawiałam mówi to samo - jeden wielki bajzel.Tak że nie dziwi mnie że komuś to zaczęło przeszkadzać i postanowił zgłosić to do moderacji. Tyle ode mnie, bo na dobrą sprawę mi to już tam lata co tam robicie.
Dopiero teraz zauważyłam, że napisałam to w liczbie mnogiej, sorry, mogłaś pomyśleć, że to do ciebie :D A nie jest, bo skoro nie widziałam tu twojej działalności, to zakładałam, że nie odwiedzasz forum.
Ale widzę, że jednak czytasz uważnie, skoro zauważyłaś, "że te pogaduszki zaczęły się rozprzestrzeniać na wszystkie możliwe tematy". :)
Nie wiem, nie wchodzę tu teraz tak często, aktualnie oglądam coś innego, ale w swoim własnym imieniu powiem, że ja się akurat dobrze bawiłam, pośmiałam się, o serialu też popisałam. Może w innych tematach odzywały się osoby znane z tego nieszczęsnego tematu Pieseła, ale, jak by to powiedzieć, aktualnie na forum TWD urzędują właśnie oni, reszta jakoś znikła...
Więc dziwnym nie jest, że pojawiają się offtopy (nie żebym tego aż tak dużo zauważyła, ale jak mówię, nie siedzę tu codziennie) i luźne gadki, ale:
- jesteśmy między sezonami
- mało się dzieje
- na forum zostali głównie pewni użytkownicy, przypadkowo (chociaż wątpię w przypadek, raczej jest to efekt dobrej zabawy) związani z tematem WOW i to oni odpowiadają na inne tematy i rozmawiają miedzy sobą
Do tych "onych" ja też się zaliczam. Dziś na ten przykład odpisałam broniąc finałowego odcinka :)