Nie dość, że od jakiegoś czasu prawie przy każdym wyświetleniu jakiejś strony się
pojawia, to jeszcze na dodatek wystarczy kursorem na nią najechać by się włączyła z
pełnym dźwiękiem.

Rozumiem portal darmowy i musi zarabiać, ale bez przesady ile to jeszcze ma trwać!!!

użytkownik usunięty
McLlovin

Popieram, reklama strasznie irytuje.

McLlovin

Bo nie można samemu zablokować reklam, taaaak...

Yammamoto

nie widziałem do tej pory takiej konieczności, ale oczywiście Filmweb spada na psy i trzeba chyba o tym pomyśleć

McLlovin

Cóż, reklamy to reklamy.

The_Fallen

zgadzam się reklamy to reklamy, kasa musi być, ale takie natrętne reklamy to tylko zmora dla użytkowników

McLlovin

Jedna z najbardziej mnie wkurzających reklam i to mimo uwielbienia "Spartakusa" i walk na arenie.

Mam przynajmniej nadzieję, że portal dostał niezłą kasę extra za to, że reklama się rozwija i automatycznie załącza filmik. Szajsung winien zapłacić z trzy-pięć razy tyle co normalni reklamodawcy.

McLlovin

Najbardziej jest wkurzające to że tak wyje niemiłosiernie. Gdybym teraz zastanawiał się nad kupnem tv to z pewnością bym tego samsunga nie kupił bo mam złe skojarzenia :/

McLlovin

A u mnie się coś stało bo tak jak ta reklama w pierwszych dniach atakowała mnie dosłownie wszędzie i za każdym razem się włączała tak teraz robi to od czasu do czasu.

McLlovin

Popieram. Jeśli już musicie wciskać na mój profil jakąś reklamę, to wolę tą z banku zachodniego. Jest mniej uciążliwa. A z Samsungiem skończcie. Telewizora i tak nie kupię, bo mam aż dwa.