Nie dość, że od jakiegoś czasu prawie przy każdym wyświetleniu jakiejś strony się
pojawia, to jeszcze na dodatek wystarczy kursorem na nią najechać by się włączyła z
pełnym dźwiękiem.
Rozumiem portal darmowy i musi zarabiać, ale bez przesady ile to jeszcze ma trwać!!!
nie widziałem do tej pory takiej konieczności, ale oczywiście Filmweb spada na psy i trzeba chyba o tym pomyśleć
zgadzam się reklamy to reklamy, kasa musi być, ale takie natrętne reklamy to tylko zmora dla użytkowników
Jedna z najbardziej mnie wkurzających reklam i to mimo uwielbienia "Spartakusa" i walk na arenie.
Mam przynajmniej nadzieję, że portal dostał niezłą kasę extra za to, że reklama się rozwija i automatycznie załącza filmik. Szajsung winien zapłacić z trzy-pięć razy tyle co normalni reklamodawcy.
Najbardziej jest wkurzające to że tak wyje niemiłosiernie. Gdybym teraz zastanawiał się nad kupnem tv to z pewnością bym tego samsunga nie kupił bo mam złe skojarzenia :/
A u mnie się coś stało bo tak jak ta reklama w pierwszych dniach atakowała mnie dosłownie wszędzie i za każdym razem się włączała tak teraz robi to od czasu do czasu.