Przydałoby się jakieś bardziej zaawansowane zarządzanie podstroną 'filmów, którę chcę zobaczyć', najlepiej podobne do listy z ocenionymi filmami. Tzn, wprowadzić jakieś sortowanie również wg. daty dodania do listy filmów-do-obejrzenia (teraz nie mogę się doszukać filmu, którego dodałam wczoraj, a na liscie mam prawie 437 pozycji filmowych) i też sortowania wg gatunków (aby dopasować do aktualnego humoru, zamiast latać po 400-elementowej liście i patrzeć, który tytuł by się nadał).

A do elementów mniej koniecznych, albo też przydatnych byłoby sortowanie wg roku produkcji ("mam ochote na stary film, co miałam obejrzeć?...") albo wg. ogólnej oceny społecznosci.

Jestem osobą co bardzo wykorzystuje podstronę Oczekiwanych Filmów i bardzo odczuwam ten brak sortowane wg innych kategorii. Co o tym sądzicie?

Lanooz

Mi bardziej zależałoby na posegregowaniu ulubionych osób na ulubionych aktorów, ulubione aktorki, scenarzystów, reżyserów etc. :)

Lanooz

Prawie 437?
Znaczy 436 i pół?

Sortowanie bardzo by się przydało.

Martinn

"A do elementów mniej koniecznych, albo też przydatnych byłoby sortowanie wg roku produkcji ("mam ochote na stary film, co miałam obejrzeć?...") albo wg. ogólnej oceny społecznosci. " - myślałem, że tylko ja mam ten problem, że posiadam wiele produkcji, które chce obejrzeć i ciężko mi odnaleźć odpowiedni film na dany dzień.
Sortowanie pod względem gatunkowym byłoby wspaniałym krokiem na przód. :)
Popieram

Tybii

Popieram w całej rozciągłości. Sortowanie to bardzo dobry pomysł. Chociaż ja mam inny problem aktualnie: nie ładuje mi się od kilku dni lista obejrzanych filmów :(. Czy to możliwe abym miała ocenionych za dużo? No nie sądzę. Może nie tylko ja mam problem z tym?

karamia

Mam ten sam problem. Dokładnie od kilku dni.

Lanooz

Zdecydowanie przychylam się do prośby o możliwość sortowania "filmów, które chcę obejrzeć". Mam ponad sto pozycji i trudno mi za każdym razem jeździć po całej liście żeby wybrać coś odpowiedniego do mojego nastroju. Także sortowanie (zależy mi szczególnie na sortowaniu po gatunku) bardzo by się przydało, a chyba nie będzie to dla was obciążeniem z uwagi na to że w innych miejscach portalu już taka możliwość istnieje.

Lanooz

fajnie byłoby wiedzieć czy jest jakakolwiek szansa na taką opcję...

Lanooz

Radziłbym się nie sugerować opinią Bloodwayne'a. Jest on bardzo uprzedzony do FW (nie dodaje kontrybucji, ale krzyczy, że wolno sprawdzają :)) i siedzi on tu po to by zniechęcić innych. Pewnie konkurencja go nasłała.
Moim zdaniem funkcja jak najbardziej potrzebna.

Lanooz

zgadzam się

użytkownik usunięty
Lanooz

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Filtrowanie+Chc%C4%99+Obejrze%C4%8 7,1915518

minęły ponad 2 lata od mojego tematu. Po drodze widziałam parę podobnych sugestii, a filmweb, tak jak zawsze, nigdy nie odpowiada. A filmó to ja już nie mam ponad 400 a mam niemal 800. Eh.

Lanooz

You have my sword!

Lanooz

Wiem, że dość stare, ale http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Par%C4%99+autorskich+usprawnie%C5% 84+do+Filmweb%27u,2445868