Witam. Mi akurat sam kierunek zmian sią podoba, może nie wszystkie decyzje są trafne,
ale liczę, że z upływem czasu zaczniecie realizować sugestie użytkowników. Oto moja
propozycja czysto wizualna na przykładzie nowego kokpitu. Wg mnie na podstronach
jest za dużo bieli.
Rozumiem idea CleanDesign, ale strona musi być też czytelna z wyraźniej zarysowanymi
sekcjami. To jest moja propozycja, myślę, że pasuje koncepcyjnie do nowego portalu:
http://s2.ifotos.pl/img/filmwebjp_whewnsh.jpg
Jeśli chodzi o mnie to te wszystkie zmiany póki co mają status beta. Nie wszystko jest zmienione, obecnie mamy połączenie nowego ze starym. Liczę na to że w ostatecznej wersji portalu stare funkcjonalności zostaną zachowane. Jestem webmasterm, wiem, że to jest czasochłonne i dlatego nie oceniam póki co funkcjonalności których brakuje ze starej wersji. Zakładam, ze po prostu jeszcze nie dostosowali stylów. Zobaczymy jak będzie po skończonej robocie.
Beta-sreta. To tak jakbyś wszedł do zatłoczonego hipermarketu bez żadnych opisów działów. Żeby znaleść mydło, musiałbyś obejrzeć wszystkie półki (a w danym miejscu widział tylko dwie) i ceny po kolei. Tu jeszcze masz gorzej, bo do każdego artykułu opinię swoich znajomych. Zamiast stanąć w głównym holu i poczytać nazwy działów. Jeśli jesteś webmasterem, wiesz jak się robi stronki i co to jest hierarchia informacji. A zwłaszcza ergonomia. Te bzdety, fotki i oceny można umieścić np w rozwijalnych okienkach lub popupach.
ta? twoja propozycja jest g**wno warta- po co te zdjecia aktorów, plakaty ,gatunki i opisy od razu na stronie- nie moze byc jak wczesniej jak w ramce bylo? twoj znajomy ten i ten ocenił gre aktora tego i tego na 8 i linki ,mogłoby tak byc .....oni mysla ze tu ludzie siedza cale dni na filwebie jak na fejsiu przeglądając znajomych kazdy ich krok i co zrobili ale nie wszyscy sa no liferami