Powinna być na filmwebie informacja o ewentualnie zamieszczonych swoich komentarzach na forum danego filmu czy osoby. Zdarzyło mi się kiedyś, napisać ten sam komentarz; bo zapomniałem że już go napisałem. Innym razem, w ostatniej chwili przypomniałem sobie, że już dawałem taki komentarz.
PS Tylko, bez złośliwości i nawiązań do Memento mi tu. ;D
Technicy filmłebu, już pracują nad wprowadzeniem szeregu pozytywnych zmian, ułatwiających społeczności korzystanie z portalu. Wydaje się kwestią czasu rozwiązanie Twojego problemu jak i również innych "małych niedociągnięć" :D Likwidacja forum jak i komentarzy pod filmami powinna rozwiązać 95% problemów :P
btw. zdarzyło mi się również ale lepiej dwa więcej niż wcale ;)
Żeby nie było, nie zdarzyło mi się to w przypadku filmów, które już widziałem (chyba ;D) ; tylko tych które chcę zobaczyć, a miały coś uderzającego w opisie...
Człowieku, jesteś na FW od 2009 roku. I nadal przychodzi Ci do głowy coś tak absurdalnego jak "przedstawię na forum propozycję usprawnienia portalu - może ją wdrożą"? Byłeś w hibernacji te 7 lat? :)
Po pierwsze, nie mów do mnie per "człowieku"; to protekcjonalne i niegrzeczne.
Po drugie, przedstawienie na forum o nazwie "portal filmweb.pl" swoich sugestii, nie jest czymś absurdalnym; lecz normalnym.
Po trzecie; sugerowałem kiedyś zrobienie rankingu ról, który obecnie już funkcjonuje, więc swoją cegiełkę być może przyłożyłem.
Po czwarte, miało być bez złośliwości.
PS Masz dwa łby, jesteś na filmwebie od kilkunastu lat i sprawiasz wrażenie jakbyś wiedział coś więcej na temat funkcjonowania administracji portalu... Może więc sam jesteś w administracji i z doświadczenia wiesz, że ma wszystkich pospolitych użytkowników w dupie ? ;D
A po piąte masz kij w czułym miejscu. Lepiej na przyszłość nie czytaj moich komci, bo ze mnie w ogóle straszny cham i co i rusz będziesz się czuł obrażony. Bywaj zdrów. (Tak, to protekcjonalne, bo się nie znamy, więc powinienem napisać "Żegnam Pana" oraz niegrzeczne, bo sugeruję w ten sposób, że nie dbasz o swoje zdrowie.)
Wyrażenia: "człowieku" czy "byłeś w hibernacji" to jak dla mnie złośliwości; a napisanie, że mam ''kij w dupie" to już wyraźne chamstwo. Do tego silisz się na błyskotliwość, między innymi pisząc "komci"( zamiast po ludzku "komentarzy" ); co niestety Ci nie wychodzi, bo jest przykryte twoim brakiem kultury.
PS Jak widać, co dwa łby; to nie jedna mądra głowa. ;D