Dlaczego w działach filmowych TOP20 (które de facto jest TOP100) nie dodacie opcji "Pokaż xxx najlepszych filmów"? Z punktu technicznego jest to bardzo proste, a bardzo by się przydało, bo TOP100 często nie wysratcza (szczególnie przy TOP20 Światowe i TOP20 ludzie).
Zastanówicie się nad tym, bo roboty mało, a zysk poważny!
Pozdrawiam.
dziwne
ta cała lista jest w ogóle jakaś dziwna... nie dosć, że zamiast 20 mamy 100 (mały błąd, łatwo pomylić sto i dwadzieścia) to jeszcze inne dziwne rzeczy sie tu dzieją... np. na stronie filmu X jest informacja, iż owy film zajmuje pierwsze miejsce, podczas gdy na liście jest powiedzmy piąty... albo aktor A ze średnią głosów 7.55 jest powiedzmy na miejscu 150, podczas gdy aktor B z taką samą średnią jest na miejscu 450... troche to dziwne - i czemu filmy mają inny wynik na liście top i na stronie? dziwne to troche
omamy
kiedys podobne mialem spostrzezenia, ponoc to omamy są, nie wnikam bo wiem ze długo nam czekac na poprawe tego :(
Jeszcze jedno...
Acha... jeszcze nieraz jak chcę na coś zagłosować, to mi sie pokazuje, że niedawno głosowałem na ten fim... a to nie prawda ;).
Ten sam problem
Mam ten sam problem! Wiem przecież, na które filmy już głosowałam - w razie potrzeby mogę popatrzeć na swoją listę
mozliwe...
często dzieje się tak, że klikając kilkakrotnie w przycisk "głosuj" oddajemy tym samym dwa głosy, przez co wyskakuje komunikat (sprawdz wtedy na stronie swój ostatni głos)... mozliwe też, że głosowałeś na osobę zanim jeszcze założyłeś na filmwebie swoje konto - ja też tak miałem... trzecia możliwość to po prostu błąd systemu :)