Pewnie ten temat był już poruszany, ale jestem tu (na FW) od niedawna, więc zapytam. Czy ktoś może wie, czy FW ma w planach stworzenie działu dotyczącego Teatru TV? Skoro możemy oceniać gry, czy też filmy dokumentalne, to uważam, że koniecznością jest wprowadzenie także, wyżej wymienionej kategorii. Nakręcono wiele spektakli w ramach TT, wielu aktorów i aktorek zagrało tam rewelacyjnie (często były to lepsze kreacje aktorskie, niż filmowe czy serialowe).
P.s - Moje ulubione spektakle to - Igraszki z diabłem (1979), Damy i huzary (1973), Boska! (2011), Dawne grzechy (2013).
Miłego dnia. Pozdrawiam.
Nie ma i nie będzie takiego działu. Prośby sięgają 2010 roku...
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/pytanie+o+teatr+telewizji,1516067
Ano powinny... Na Filmweb'ie sa gry czy nawet seriale paradokumentalne typu "dlaczego ja", wiec Teatr TV tym bardziej powienien byc, przeciez jest bardziej powiazany z filmem czy aktorstwem...
Moze ktos z Redakcji powinien przynajmniej wyjasnic dlaczego taki stan nadal sie utrzymuje... Wtedy bysmy cos wiedzieli, czy jest jakakolwiek nadzieja....
Programy weszły, bo TVN sypnął kasiorką z budżetu na reklamę. Kto sypnie w sprawie teatru TV?
Swoją drogą ciekawe, czy TVN wie, że chociaż strony programów zostały dodane, to nie zostały w żaden sposób podłączone do interfejsu/menu, choć minęło już pół roku... :->
Ciekawe jak by im się to spodobało, gdyby wiedzieli... Może jest ktoś "życzliwy", kto tam kogoś zna i szepnie słówko? Będzie zabawnie. Ciekawe, czy wtedy właściciel FW wywali wreszcie obecnych programistów na zbite pyski i zatrudni kogoś znającego się na tworzeniu serwisów WWW, czy też będą pogrywać sobie z reklamodawcą tak jak z nami - olewając i nie robiąc nic...