Pewnie ten temat był już poruszany, ale jestem tu (na FW) od niedawna, więc zapytam. Czy ktoś może wie, czy FW ma w planach stworzenie działu dotyczącego Teatru TV? Skoro możemy oceniać gry, czy też filmy dokumentalne, to uważam, że koniecznością jest wprowadzenie także, wyżej wymienionej kategorii. Nakręcono wiele spektakli w ramach TT, wielu aktorów i aktorek zagrało tam rewelacyjnie (często były to lepsze kreacje aktorskie, niż filmowe czy serialowe).

P.s - Moje ulubione spektakle to - Igraszki z diabłem (1979), Damy i huzary (1973), Boska! (2011), Dawne grzechy (2013).

Miłego dnia. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Thorgal1982

Nie ma i nie będzie takiego działu. Prośby sięgają 2010 roku...

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/pytanie+o+teatr+telewizji,1516067

Dzięki za link. Szkoda. jestem niepocieszony.

Wiem, że temat stary, ale to jednak jest skandal, na imdb jest na przykład.

Thorgal1982

Skoro weszły programy rozrywkowe to będzie i teatr TV...

Alee

Przynajmniej powinny

chemas

Ano powinny... Na Filmweb'ie sa gry czy nawet seriale paradokumentalne typu "dlaczego ja", wiec Teatr TV tym bardziej powienien byc, przeciez jest bardziej powiazany z filmem czy aktorstwem...
Moze ktos z Redakcji powinien przynajmniej wyjasnic dlaczego taki stan nadal sie utrzymuje... Wtedy bysmy cos wiedzieli, czy jest jakakolwiek nadzieja....

ppolska

Niestety, ale nikt poza paroma userami, tego nie przeczytał, więc odpowiedzi nie będzie

Alee

Programy weszły, bo TVN sypnął kasiorką z budżetu na reklamę. Kto sypnie w sprawie teatru TV?

Swoją drogą ciekawe, czy TVN wie, że chociaż strony programów zostały dodane, to nie zostały w żaden sposób podłączone do interfejsu/menu, choć minęło już pół roku... :->
Ciekawe jak by im się to spodobało, gdyby wiedzieli... Może jest ktoś "życzliwy", kto tam kogoś zna i szepnie słówko? Będzie zabawnie. Ciekawe, czy wtedy właściciel FW wywali wreszcie obecnych programistów na zbite pyski i zatrudni kogoś znającego się na tworzeniu serwisów WWW, czy też będą pogrywać sobie z reklamodawcą tak jak z nami - olewając i nie robiąc nic...