Widze ze uzytkowników jest bardzo wielu ale nie wchodzą zbyt czesto i nie odpisują na tematy. Wiele tematów pozostaje postych mimo iz ktos ma jakies pytanie/problem/sprawę. Nie wiem czy tak bylo zawsze ale po krótkiej obecnosci tutaj mam wrazenie ze to forum jest opustoszałe...
Te same, ale "tych samych" jest całkiem sporo;)
Nie krytykuję forum ogólnego, bo nie zakładam tu żadnych tematów i szacun dla tych, którzy zakładają sensowne i mniej sensowne tematy, w których mogę się wypowiedziec lub powygłupiac;)
Mnie drażni to, że portal przechwala się dużą liczbą użytkowników, ale nie inwestują w lepsze serwery jak to zrobiła "nasza-klasa"i dziś na przykład co chwilę wyskakuje ten pseudoluzaki i ha ha jakiż to niby odpowiedni, bo filmowy cytat "spokojnie to tylko awaria" z mrugającą buzką na końcu co jeszcze bardziej wkurza.
No szybkosc działania portalu rozkłada mnie na łopatki... A jak jeszcze pomyslę o tej uciekajacej reklamie i tej w której dziewczyna jakas gadac co chce dostac pod choinke przy kazdej nowej otwartej zakladce to zastanawiam sie przy przeprowadzka tutaj to był dobry pomysł.
Mnie dobija ta która blokuje możliwośc wejścia na główną stronę forum, szczyt chamstwa, tak jak te uciekające reklamy. Apropo, chciałam się Was zapytac jaką blokadę reklam mogę zastosowac na Operze, miałam Ad Munchera (super!) ale niestety to trial na 30 dni.
Chyba nie wyskoczy. Odpisałem Ci, ale mnie awaria przeszkodziła. W skrócie: zasadniczo nie trzeba żadnego programu do Opery.
Ja już od dawna kopiuję kazdą wypowiedz przed wysłaniem:)
wstyd, wstyd Filmwebie
nie trzeba, czyli jest coś w ustawieniach?
Wystosuj postulat do administracji forum, by wprowadzono bezwzględny nakaz odpisywania na każdy temat. Zażądaj jeszcze banowania użytkowników za niezadowalającą aktywność na forum :P
Wystarczyłoby wprowadzenie porządnych rang a forum odzyskałoby dawną świetność. Do teog moznaby dodac 'piwka' za pomoc itp, limit dzienny ktory moglby wystawic uzytkownik to 1 piwko. Uzytkownik ktory zebralby najwiekszą ilosc piw w miesiacu otrzymałby nagrodę w postaci filmu DVD.
Wszystko da sie zalatwic, tylko trzeba miec pomysł i checi, widze ze administracja tego portalu jest jeszcze bardziej obumarła niz samo forum.
a to dobre:D bo nawet ludzie tworzący ten portal, czyli dodający informacje do bazy za punkty, biorą udział w konkursach, w których dostają filmy, jakich nawet wydawcy gazet nie ośmielają się dodawac za darmo do tanich tygodników:)))
Sugerujesz ze jeden dobry film o wartosci 40zł jest miesiecznie zbyt duzym wydatkiem do takiej korporacji?
Napisalem ze wszystko zelzy od dobrych chęci, nie juz moja w tym glowa ze administracja woli zainwestowac 40zł miesiecznie w cos innego, kosztem dobrej rozrywki uzytkowników.
"administracja woli zainwestowac 40zł miesiecznie w cos innego, kosztem dobrej rozrywki uzytkowników."
Śmiem przypuszczać, że od inwestowania pieniążków i w ogóle od spraw finansowo-logistycznych jest redakcja portalu Film Web, a nie administracja forum.
Kurcze przez bląd musze jeszcze raz pisać.
Własnie to mialem na mysli, pisząc "administracja" mialem na mysli tych którzy są do spraw finansowych, czyli szefów? Źle dobrałem słowa.
1' Forum dyskusyjne portalu filmowego powinno służyć PRZEDE WSZYSTKIM dyskusji, wymianie oglądów, a nie stawiać nacisk na pomaganie przypadkowym użytkownikom (często tanim prowokatorzynom i próżniakom najzwyklejszym) w szukaniu filmów, piosenek, napisów, adresikkóff gwiazd etc.
2' Przyznawanie profitów za pomoc, to koncepcja do potłuczenia o kant zadka, z racji tego, że każda istotka może tu sobie złożyć 1001 kont, 1000001 topów z głupimi pytaniami, po czym udzielić sobie na nie 1000000 punktowanych odpowiedzi. Doprowadziłoby to co wszystko do przeistoczenia naszego filmwebowego kontenera na odpadki, w monstrualne wysypisko śmieci i raj dla wszelkiej maści insektów.
3' Pomysł z piwkami tyleż oklepany, co szowinistyczny. Świadkowie Jehowy, wyznawcy Krishna i filozofii 'straight edge' też chodzą po tym padole... o nieideologizujących abstynentach już nie wspomnę.
4' Administracja ma swoje forum [tam na dole] i najpewniej brechta się teraz w swoim gronie z twoich pomysłów, tak jak i z przedstawianych tu dużo sensowniejszych idei, mogących faktycznie usprawnić nawigację w obrębie portalu.