http://www.filmweb.pl/film/TVZ%3A+Repossessed-2016-755785
http://www.imdb.com/title/tt3096858/releaseinfo?ref_=tt_dt_dt#akas

Orientuje się ktoś jak zmienić tytuł główny filmu??? Czy po prostu trzeba mieć do tego uprawnienia?? Próbuje zmienić tytuł z głównego na roboczy i dodać "They're Watching" na główny ale jest napisane, że oba elementy istnieją już w bazie, ot zagwozdka...
Ktoś ogarnia temat?

WujekChu1ek

Taki tytuł już jest w zakładce "Inne tytuły"

adamus0101

To żeś mnie oświecił, chyba uwierzę w boga... Chodzi o to żeby usunąć tytuł główny i podstawić "They're Watching" , ale widzę, że czytanie ze zrozumieniem sprawia ci kłopoty, więc zakończę dalsze tłumaczenia...
ps. Gdybym chciał słuchać takich rad to bym zadzwonił do mamy.

WujekChu1ek

Wiesz co? Prawdziwy chu1ek z ciebie. Człowiek chce coś tam pomóc a tu wyskakuje ci z takim tekstem. Jak chcesz porad fachowców to pisz do zarządzających filwebem a nie skrobiesz na forum. Twój tytuł jest oznaczony jako główny, tylko że jakiś admin po prosty uznał że wstawi jako główny tytuł oryginalny.

adamus0101

Po pierwsze jestem tu tyle lat, że takimi podpowiedziami to mnie obrażasz, po drugie tytuł oficjalnie został zmieniony, gdybyś się trochę wysilił i wszedł na podany link z IMDB to zobaczył byś, iż w ogóle tytuł "TVZ: Repossessed" tam nie egzystuje. I żaden chu1ek, masz cały jeden punkt za dodawanie i się udzielasz, nie potrzebuje tak fachowych instruktarzy od ciebie. Za fatygę serdecznie dziękuje i pozdrawiam.

ps. Do zarządzających filmwebem mogę pisać tylko, nie wiem czy próbowałeś, to tak jakbyś dzwonił do urzędu podczas przerwy śniadaniowej... Nikt nigdy nie odpisuje, w dupie mają tych tworzących ich portal, dlatego też wolę napisać na forum filmweb.

WujekChu1ek

Może i jesteś tu długo ale mógłbyś się nauczyć trochę grzeczniej odpisywać innym. Dobra od tej pory będę omijał szerokim łukiem twoje posty, by się jaśnie pan nie rozgniewał. Może być?

adamus0101

Nie o to chodzi, wybacz jeżeli cię uraziłem. Przepraszam, a co z tym zrobisz twoja sprawa i tak się chyba mijamy na forach...
Mój poziom grzeczności jest tylko i wyłącznie zależny od poziomu mojej irytacji, sorry jeszcze raz i pozdrawiam, masz rację za mocno pojechałem...

WujekChu1ek

Też znalazłem kilka razy podobne przypadki. My, zwykli użytkownicy chyba nie możemy tego zmienić, bo zawsze wyskakuje "ten tytuł już istnieje w bazie". Może spróbuj wrzucić na Nowy blog? Być może ktoś z uprawnieniami się zlituje i zmieni.

Fangorn

Wiesz nie jest to mój jakiś życiowy priorytet, ale jak wcześniej już pisałem i Ty piszesz, chyba trzeba mieć po prostu specjalne uprawnienia a moim zdaniem to bez sensu jeżeli masz prawilne i niepodważalne źródło... Czekam na razie aż ktoś z kolorowym łebkiem się wypowie na ten temat, ale dzięki za rzetelną odpowiedź. pozdrawiam!!!

WujekChu1ek

Tu wiele rzeczy jest bez sensu. Życzę miłego czekania :)

Fangorn

Albo niedoczekania:P

Fangorn

Hej porozmawiałem z panem @Marian1817 i ponoć to wcale nie jest takie proste, faktycznie jak rozmawialiśmy trzeba mieć do tego uprawnienia...ale klepnął to od ręki, dobry człowiek z niego, nie pierwszy raz miałem do niego prośbę i zawsze pomógł:)