Czy u was też w zakładce 'obserwuję' ---> 'dyskusje o grach wideo' i 'dyskusje o osobach kina' wyświetlają się wasze wypowiedzi, które nie zostały napisane na forach gier czy aktorów, a których w dodatku nijak nie da się usunąć?
Ja nadal mam ten problem. Tylko że w zakładkach 'dyskusje o grach wideo' i 'dyskusje o serialach'. Są tam wszystkie tematy które kiedyś dodałam do obserwowanych. W kółko usuwam a tematy w kółko wracają. Rozwiązałeś ten problem?
Pomogło dopiero usunięcie wszystkich obserwowanych dyskusji i to trzeba było odczekać kilka dni aby okazało się to skuteczne. Dopiero później można było dodać z powrotem te, które mnie naprawdę interesowały... Powodzenia.
Dzięki za odpowiedź :). Spróbuję. Gorzej bo mam jeden temat od początku tylko w tych 2 felernych zakładkach. Mam nadzieję, że pomimo tego uda mi się tego pozbyć.
Dzięki Ci za tą radę. Zrobiłam tak jak powiedziałeś. Usunęłam wszystko. Kiedy poszłam do zakładki seriale i usunęłam ten jeden temat o serialach wszystko w tej zakładce się wyczyściło. Zadziałało to jak odświeżenie. Więc poszłam na jakąś grę, dodałam pierwszy lepszy temat do obserwowanych i to samo stało się w zakładce obserwowanych tematów z gier. Wszystko się wyczyściło. Usunęłam zaraz ten temat i mam spokój. Dzięki jeszcze raz za radę. Tym bardziej skuteczną. :)