Powinna być taka zakładka w której można by sprawdzić z jakiego miesiąca są sprawdzane obecnie kontry fajnie by było.

Ruben_fw

A na chwilę obecną można sprawdzić tu:
http://www.filmweb.pl/contrib/status
:)

mafia

Wiem i tej zakładce chodzi mi głównie o to żeby można było sprawdzić ile wogóle jest kontr z danego miesiąca ( np. 23kontry z np .grudnia .

Ruben_fw

Z tą liczbą, to całkiem dobry pomysł, ale Filmweb nas w ogóle nie słucha, prawdopodobieństwo że czyta tego posta praktycznie wynosi 0%.

filmowy_laufer

Niestety to prawda Fw ma użytkowników głęboko w d...

Ruben_fw

Nic nie powinno być, wg Elaviarta równie dobrze mogłoby nie być żadnego dodającego, i tak wszystko by się toczyło, a kontrybucje są nic niewarte, ot, takie tam nieważne informacje;)

użytkownik usunięty
Gats_2

Fajnie, że w czyjejś wyobraźni zająłem tak wysoką pozycję, że aż próbuje mnie wyręczać w wypowiadaniu się. Ale jak już tak bardzo chcesz się przede mną poniżać, to przynajmniej nie kłam. Nigdzie nie napisałem, że "równie dobrze mogłoby nie być żadnego dodającego, a kontrybucje są nic niewarte".
No chyba, że kłamstwem próbujesz zrobić z siebie jeszcze większego frajera niż wynika z powyższego, ale nie sądzę by to było konieczne. Czy choćby możliwe.