Nie wiem czy to flash, java, łącze czy co? ale musicie przerobić interface i pójść na kompromis w
sprawie reklam i elementów na stronie ponieważ (dla wtajemniczonych :D ) na najnowszym
Macbooku pro z najlepszą specyfikacją i konfiguracją systemu strona uruchamia się z 30sekund a jak
mam otwarte 3 zakładki z filmweb to zajmuje wszystko z 3minuty ...i naturalnie rośnie do kwadratu :)

Pieszczoch777

W takim układzie albo strona miała chwilowe problemy techniczne (w ostatnim czasie zdarza się to dość często), albo z Twoim najnowszym MacBookiem Pro jest coś nie tak ;) Mi wszystko śmiga idealnie z procesorem Intel Core i5.

Lipstick_92

Mieszkam w Japonii.. Pracuje na trzech laptopach Toshiba z windows 7, Sony vaio z windows 8 i Macbook pro rocznik 2013 listopad.
Na kazdym z trzech komputerow nawet po podlaczeniu do roznych sieci lan i wlan chodzi wolno jak skurczybyk.
Skoro 3 komputery, 3 systemy, 50 roznych sieci, itd itd to wina definitywnie po stronie serwera (jesli redakcja nie uzywa prywatnego komputera jako serwera oczywiscie) albo zespolu robiacego strone :/
a dodam ze imdb, poczta gmail-interia-wp-onet, facebook, subscene, thepiratebay, komputerswiat, dobreprogramy itd. otwieraja sie w ciagu okolo 1s z wszystkimi dodatkami i reklamami :)