Jak usunąć ocenę zbanowanego użytkownika? Użytkownik został zbanowany zniknął z moich znajomych i ok fajnie, ale wciąż przy filmach widzę jego oceny. Jak je usunąć?

Belief

Nie da rady. Dziwne w ogóle jest to, że zniknął ci ze znajomych, bo przeważnie lista znajomych zbanowanego użytkownika nie znika a oceny pozostają cały czas. W ogóle jak dla mnie blokada konta na tym portalu to bardzo dziwna rzecz. Zamiast banować powinni usuwać całkowicie konta jakimś chamskim uzytkownikom.

Andrzejek324

Właśnie jeśli już banują to powinni takie konto usuwać po jakimś czasie, albo czyścić jego oceny i znajomych. Gdyby mi on ze znajomych nie zniknął mogłabym go sama usunąć i po problemie a tak lipa. Niby go nie mam ale mam. Mogliby ten problem jakoś rozwiązać.

Belief

Nie znikną, błąd systemu. Oceny będziesz miał zabetonowane. Podobna sytuacja do: być Nieśmiertelnym MacLeodem i zostać zakopanym żywcem (czyli z głową) w metalowej trumnie.

Piotrek4

Ale skoro to błąd systemu to nie można tego naprawić? Trochę lipa z tymi ocenami.

Belief

Można, ale komu by się chciało. Jest tyle innych rzeczy do zrobienia.

Trzeba po prostu nie faszerować się znajomymi jak leci.

Piotrek4

Szkoda, że nikomu nie chce się tego poprawić. Mówi się trudno.

A skąd ja mam wiedzieć, że kogoś zbanują? Mogliby ostrzeżenia wysyłać wcześniej :D, albo chociaż takiego naznaczyć na 24 godziny.

Ok dzięki.

Piotrek4

A jak ktoś jest kanibalem?

Last_Ronin

To powinien przejść na dietę, tudzież zjadać, nie dodawać.