... najlepiej odpowiedzialny za administrowanie serwerami Filmweba jak to się dzieje, że mi ciągle ubywa ocen filmów???

Obserwuję notoryczne kasowanie moich pozycji, tak co dwa trzy miesiące ubywa średnio od 15-20 filmów aż po jakieś prawie 150 jakie obliczyłem w grudniu zeszłego roku!
Pytam, bo właśnie zerknąłem na liczby i brakuje mi 23!
Policzyć to jedno, ale znaleźć co żeście pacany mi skasowali to drugie i praktycznie niewykonalne przy kilku (ładnych) tysiącach w mojej bazie!

Czekam na sensowne wytłumaczenie, a zaraz potem na przeprosiny i obietnicę jak najszybszego rozwiązania problemu!

ZSGifMan

Nie, już mi przeszło. Po prostu dalej jeszcze przenoszę swoje zabawki, to wchodzę.

Marac

Nie zapomnij zabrać ze sobą Wujka razem z jego blogiem.

Andrzejek324

Mówiłem, że planuję zabrać wszystkich. Zostaniesz sam z szambolanem.

Marac

Z tym szambolanem to lipa mógłbyś wszystkich zawinąć, tak żebym miał całe forum dla siebie.

Andrzejek324

Nie ma tak dobrze. Szambolan zostaje. Właściciel FDB to rasista - nie toleruje trolli.

--
http://www.filmweb.pl/user/Marac/blog/583031-Filmweb+%5B1+10%5D

Marac

Nie zdziwie się jak i szambolan założy tam konto.

Andrzejek324

Założyć sobie może. Ale jak będzie się zachowywał tak jak tu, to jego kariera bardzo szybko dobiegnie końca. Na FDB obsługa zajmuje się administracją, a nie sra na wszystko jak tutejsza.

Marac

Ja też się przenoszę, ale do forum i tego "zwierzyńca" tu na nim mam jednak dziwny sentyment i ciężko mi tu przestać pisać ;)

ZSGifMan

E, nie. Mnie ogólnego forum zupełnie nie będzie brakowało, mimo, że tu pisuję. Będzie mi brakować dyskusji pod filmami, chociaż tam akurat rzadko się wypowiadam, ale lubiłem poczytać, porównać swoje wrażenia i przemyślenia.

Marac

To trzeba chyba zacząć tam smarować :)
Najpierw poprzeklejam te co pamiętam, co nie pamiętam bezpowrotnie stracone, potem już będę pisał na bieżąco...