Witam, mam pomysł na pewien "ficzer", którego mi osobiście na filmwebie brakuje i w końcu postanowiłem niejako podsunąć ten pomysł osobom administrującym portalem.

Mianowicie brakuje mi w miejscu gdzie znajdują się twórcy/gatunek filmu czy serialu informacji jaka wytwórnia bądź stacja telewizyjna wyprodukowała dany film/serial.

Myślę, że była by to bardzo przydatna informacja, szczególnie przy serialach. Przykładowo mamy jakiś serial wyprodukowany przez Netflix i taka informacja pokazuje nam się już na początku jak otwieramy stronę z danym serialem. Klikając na Netflix wyświetlą nam się natomiast wszystkie seriale wyprodukowane przez stację i będzie można je sobie filtrować np latami.

Mam nadzieję, że znajdzie się kilka osób które mają podobne zdanie i również brakuje im takiego czegoś na filmwebie. Czy byłoby możliwe dodanie czegoś takiego?

genwanders

Nie ma na to szans. Nawet lista studiów jest nieaktualizowana. A ty chcesz raz, by została zaktualizowana, a dwa by dodano nową zakładkę związaną z nimi... GL!

Poza tym trzeba mieć na uwadze, że większość seriali netflixa jest produkowana przez zewnętrzne studia, a netflix pełni funkcje dystrybutora. Zatem takowa lista i tak nie spełniłaby twoich oczekiwań, chyba żeby dodać także dystrybutorów etc.

Herushingu

Nikt nie powiedział, że chcę cokolwiek na raz. Wyobrażam sobie jak wygląda wdrożenie wszystkich takich rzeczy w kod, miło by było jednak gdyby ktoś coś takiego zrobił.

Dokładnie, dystrybutor, studio, itd... Netflix to był tylko przykład.
imdb posiada coś takiego. Takie same rzeczy posiadają te wszystkie internetowe encyklopedie gier, dystrybutor/producent.
Niestety właśnie na filmwebie mi tego brakuje, czy to filmy, seriale czy gry... A nawet jak jest gdzieś to w bardzo niewidocznym miejscu i bez możliwości filtrowania, etc.

No nic, to tylko mój pomysł. Jeśli się "nie da", to trudno.

genwanders

Na FW brakuje skrzynki nadawczej. Od kilkunastu lat. Jeszcze jakieś propozycje?

genwanders

Wyszukiwanie po studiach filmowych marzy mi się od dawna, ale pewnie jej nie dożyję. Ale za to mam możliwość ustawienia sobie nagrobkowego avatara!