Witam, mam pytanie jak usunąć zablokowane konto, z kim się w tej sprawie kontaktować ?
Te zablokowane od roku nie mam na to stare dostępu, te miałem usunąć gdy te stare zostałoby odblokowane.
w każdym razie założyłeś obecne konto by obejść blokadę na starym koncie... wniosek? Powinieneś dostać bana i na tym koncie! I wnoszę właśnie o bana dla ciebie! :D
No wiesz co jak możesz nie dość że użeram się z zablokowanym kontem nie wiadomo za co to jeszcze to.
Dostałeś bana na główne konto to dostałeś trzeba ten fakt przyjąć, że zostałeś wyrzucony i zablokowany z jakiegoś powodu.
To tak jak bym ja dostał bana na główne konto i wracał mimo to i jeszcze się bym się przyznawał, że to ja.
xD A co z Twoim starym kontem?
Już w tych komentarzach widać, że piszesz z dwóch kont, z jedną kreską z przodu i z dwoma.
Aaa, taka zagadka dla spostrzegawczych xD
Nic innego jak skleroza. Zapominam hasła po każdym wylogowaniu z mojego konta i muszę zakładać nowe. A oceny filmów i wszystko na próżno , ale co zrobić. Ja to chyba te hasła muszę w zeszycie pisać żeby nie zapominać...
i nadal bez bana na tym koncie? I jak moderacja może oczekiwać od użytkowników poszanowania regulaminu skoro nic nie robi z tego typu oświadczeniami?