Dlaczego mogę dodawać tylko raz na dobę zarys fabuły filmu? To tylko dla mnie takie ograniczenia? Czy też dla wszystkich? Oraz właściwie dlaczego jest takie ograniczenie? Jedyne, co mi przychodzi na myśl to to, że jest to jedynie dla mnie nałożona taka blokada, ponieważ w moich zarysach fabuły występują zazwyczaj jakieś poprawki. Ale może jest tego inna przyczyna?
Tak samo mam pytanie do obsady. Czy mogę dodać w ciągu doby obsadę do jednego filmu? I jeżeli teraz muszę czekać z zarysem fabuły do jutra, to czy jeżeli teraz wklepię obsadę do jednego filmu to na samym końcu wyskoczy mi komunikat, że mój dzienny limit się wyczerpał?
I ile się czeka na zaakceptowanie obsady? Bo z jeden film już czeka 12 czy też 13 dzień. Zarysy fabuły są jakoś szybciej sprawdzane.
http://www.filmweb.pl/contrib/status
Da ktoś w końcu to FAQ w widocznym miejscu?
Dziękuję Kate za pomoc. :) Faktycznie czasami zakręcony jestem i ciężko mi coś znaleźć. Jeszcze raz dziękuję. :)
Najstarsza kontrybucja oczekuje:
nagrody - 123 dni
film-opis - 120 dni
film-tytuł - 52 dni
film-recenzja - 171 dni
film-obsada - 137 dni
serial-tytuł - 58 dni
osoba-ciekawostka - 44 dni
osoba-opis - 75 dni
osoba-imię/nazwisko/data ur.- 99 dni
To skutecznie zniechęca.
Cóż, kiedyś poruszałam ten temat na forum. Nie trzeba się zniechęcać danymi podanymi w linku Kate - mam na przykład obsadę wiszącą od połowy maja, ale mam taką która została zaakceptowana po dwóch tygodniach, tygodniu... Wiąże się to z tym, że weryfikator zajmuje się też innymi kontrybucjami z danego filmu i wtedy wszystko idzie hurtowo.
"To tylko dla mnie takie ograniczenia?"
Ograniczenia są na wszystko i na wszystkich (nawet weryfikatorów, tyle że oni mogą samo sobie zaklepywać rzeczy ;p).
"Dlaczego mogę dodawać tylko raz na dobę zarys fabuły filmu? "
Gdyby ich nie było, kolejki byłyby zapychane przez ludzików, którym się nudzi i którzy mają skłonności do bawienia się w trolika. A na portalu z kilkuset tysiącami userów o takich nie trudno...
"I ile się czeka na zaakceptowanie obsady"
Tak bardziej obrazowo niż mówią powyższe tabelki;] : obecnie ponad 4 miesiące.