Od jakiegoś tygodnia nie mogę dodawać komentarzy pod newsami, sprawdzać powiadomień i oglądać
trailerów na stronie filmweb. Co to się stało? Czy ktoś ma jeszcze ten problem?
Ja mam. Tylko z tą różnicą ze od początku zarejestrowania sie nie moglem pisac komentarzy pod newsem, ale teraz to juz wszystko w chu sie zacięło.
Jednak już wiem co było przyczyna. Musisz zmienić przeglądarka. Może to pomoże... Np, jak używasz Chrome to zmień na Firefoxa. Na tym koncie ja i tak nie mogę pisać pod newsem ale odblokował mi się asystent i się strona nie tnie jak przedtem.
To, że mogę zmienić przeglądarkę, to ja wiem, niemniej nie będę jej zmieniał tylko po to by używać filmwebu tak jak należy.
No jeśli chcesz pisać komentarze pod newsami, to ściągniecie drugiej przeglądarki (można używać dwóch), jest nie zbędne.
Nic nie daje wyłączanie AdBlocka. Testowane na kilku przeglądarkach, z AdBlockami, bez, ze świeżo zainstalowaną przegldarką i nic.
Filmweb nie działa jak należy i tyle. Po drugie powodzenia z wyłączonym AdBlockiem.
u mnie na Operze 12 po wyłączeniu wbudowanego mechanizmu reklam wszystko działa ok. A przy włączonym właśnie nie działają powiadomienia, trzeba klikać 2 razy jak w ikonę i wtedy otwiera się strona od powiadomień.
Może masz zainstalowaną w przeglądarkę wtyczkę avast!? Jeśli tak, to odznacz w ustawieniach wtyczki domyślne blokowanie sieci społecznościowych. Nie wiem jak z dodawaniem komentarzy, ale z powiadomieniami i dynamicznym wyszukiwaniem u mnie pomogło.