Kiedyś była możliwość zmiany nicku, natomiast teraz widzę, że nie ma takiej możliwości... Jednak chciałabym zmienić... Jeśli nie da rady już samemu w ustawieniach to może taką możliwość posiada admin lub coś podobnego? Taki mam kaprys i już, tym bardziej, że wszyscy przez mój nick biorą mnie za faceta.
Ech, wcześniej miałam inny nick, brzmiał żeńsko, później zmieniłam, bo jeszcze była taka możliwość, a teraz dupa zbita... A 'Indian' jest raczej bezpłciowy. Nawet jak miałam avatar odpowiadający mojej płci to i tak półgłówki brały mnie za faceta. Więc avatar nie ważne jaki by był to i tak bede facetem.
To pozostaje założyć nowe konto, nicku zmienić nie można, też kiedyś chciałem bo cyferki w nicku nie są fajne ale co poradzić, trzeba żyć dalej :)
No tak, zrób sobie nick z cyferkami i później narzekaj, że nie są fajne ;)
Konta nie będę zakładać nowego, za bardzo się do niego przywiązałam, gdyż mam je już od 6 lat :) No cóż, trudno ;)
Takie samo konto bez cyferek już było a kiedyś nie przywiązywało się do tego takiej wagi, po czasie to się zmieniło. Ale aż tak mi na tym nie zależy.