Kilka razy był już poruszany temat możliwości zmiany nicku i nic z tego nie wyszło.Wcale się nie dziwię bo gdyby taka opcja była to codziennie na adres filmwebu wpływało by kilkaset próśb o zmianę nicku np.jakieś trolle,którzy nie chcieli by być kojarzeni ze swoim dotychczasowym nickiem i w ten sposób mogli by się oczyścić.Dlatego moja propozycja jest taka,żeby ta funkcja była odpłatna i niech to kosztuje nawet 50 zł.Wtedy skorzystają z tego tylko ci,którzy naprawdę tego chcą a moderatorzy nie będą mieli za dużo roboty.Bo co mają zrobić wieloletni użytkownicy,którzy chcą zmienić nick?mają zakładać nowe konto? i przepisywać kilkaset lub kilka tysięcy ocen?
Nie taki głupi pomysł, ale to by mogło być problematyczne. Jeśli byłaby taka sytuacja, że jednak wiele osób by się na to zdecydowało.
Myślę, że to dobry pomysł, ale 50zł to chyba za dużo. Zwłaszcza dla przeciętnego Kowalskiego. Moim zdaniem 10zł to maksimum. Pomysł bardzo dobry, brakuje na filmwebie takiej opcji :)
To i tak się nie uda,tutaj o byle błahostkę trzeba się prosić miesiącami,latami.
Wstyd,że nie ma tu tak podstawowych funkcji jak zmiana nicku,choćby płatna,albo możliwość usunięcia swojego komentarza,itd.ale nic się na to nie poradzi,ja już nawet się nie wysilam,szkoda czasu.
Jak ktoś ma jakiś taki "nieprzystojny" to powinien mieć możliwość jego zmiany, w końcu nazwisko też można zmienić.
Podnoszę temat i będę to robił aż do skutku ! Jeśli nie zamierzacie wprowadzić takiej opcji to niech chociaż jakaś osoba kompetentna się wypowie i niech wytłumaczy dlaczego.Nie możemy być tak kompletnie olewani i lekceważeni.Arogancja osób zarządzających tym portalem jest na tym samym poziomie co arogancja polityków,którzy rządzą naszym państwem !
To proste, dlatego nie bo tak. Zmiana nazwy nicku jest przepustka dla troli którzy mogliby to wykorzystywać. Zresztą mało który serwis ma takie opcje. Jeśli jest to rzeczywiście ochrona przed nagminną zmianą w celu szkodzenia forum to środek bezsensu.
Przecież można zrobić tak,żeby każdy miał możliwość zmiany nicku tylko jeden raz i żeby dotyczyło to użytkownika,który ma konto minimum 3 lata.Wtedy żadnym trolom ta opcja się nie przyda.
Tak się składa, że na fw są trolle, które mają konta o dłuższym stażu niż 3 lata, a kwota 50 zł też nie jest jakąś barierą.
Taka prośba to jak rzucanie grochem o ścianę - administratorzy robią, co chcą a fw i tak ma palmę pierwszeństwa, jeśli idzie o serwisy filmowe w Polsce - co dla mnie do dnia dzisiejszego pozostaje jedną wielką zagadką :D
Na to akurat odpowiedź jest prosta. Filmweb może istnieje dzięki niewolniczej, ochotniczej pracy, może generuje mnóstwo problemów i wszyscy mówią, że mają dość, ale ostatnio weszłam na stopklatkę i... tu nie ma czego porównywać :D
są bo jeszcze do końca nie spierdzilili for ale mi bardzo brakuje znaczników w dyskusjach
gdyby nie to że dzięki temu jsak prowadzi się dyskusje na forach filmów to by już dawno nie był nr 1 a ma tę przewagę bo u konkurencji fora są strasznie niewygodne
powodzenia, nawet w istotnych sprawach nie można doczekać się rzeczowej odpowiedzi od administracji, a co dopiero w sprawie takiej głupoty.
gl & hf
Ja na przywrócenie bezpodstawnie skasowanego wątku czekałem miesiąc z okładem. Dziękuję, dobranoc, tyle w temacie szybkości działań administracji fw l]
A przy okazji - po co skrzynka nadawcza? Skoro tekst, na który odpowiadamy, jest zacytowany? I co z tego, że w przy dłuższej wymianie wiadomości, sznurek rozciąga się do niebotycznych rozmiarów? THIS IS MADNESS ;]
Przecież można zrobić tak,żeby każdy miał możliwość zmiany nicku tylko jeden raz i żeby dotyczyło to użytkownika,który ma konto minimum 3 lata.Wtedy żadnym trolom ta opcja się nie przyda.
Zgadzam się z tym - zacznie się od płatnej zamiany nicku, a potem komunikat "witaj! nie uiściłeś abonamentu za ostatnie pół roku! W ramach rekompensaty skasowaliśmy ci 500 ocen losowo wybranych filmów i seriali (BO TAK!) a jak kasa nie wpłynie do wczoraj, to damy dziesiątki z twojego konta na filmy o Biberze i One Erection! Zostałeś ostrzeżony l]"
Jestem na nie. Trzeba było myśleć przy tworzeniu konta, a nie teraz pajacować. Zawsze możesz napisać przy imieniu i nazwisku nick, który chcesz mieć teraz i zaznaczyć, by był widoczny dla wszystkich.