Jak widać, pomimo masy negatywnych komentarzy na temat wprowadzonych ostatnio, tragicznych zmian, Filmweb ma w dupie swoich użytkowników. Nawet nie raczyli ustosunkować się do całej sprawy.
Więc i ja postanowiłem mieć w dupie ich i nie nabijać im kasy klikając bez sensu, żeby odszukać coś co jeszcze niedawno było takie przejrzyste i intuicyjne :)
Założyłem już konto na IMDb. Znacie może jeszcze jakieś portale tego typu godne polecenia?
Próbowałem coś wyjaśnić pisząć maila w tej sprawie, ale poczęstowali mnie formułką, tak jak resztę.
"Drogi Użytkowniku,
na wstępie dziękujemy Ci za przesłaną opinię. Obecnie zapoznajemy się ze wszystkimi uwagami związanymi z ostatnimi zmianami i na ich podstawie planujemy kolejne prace. Nie wykluczamy, że nowe strony zostaną jeszcze w pewnym stopniu zmodyfikowane. Zdajemy sobie również sprawę z faktu, że duże zmiany początkowo wywołują spore kontrowersje wśród użytkowników. Otrzymujemy jednak także wiele pozytywnych opinii oraz ciekawych propozycji, które z pewnością uwzględnimy w przyszłych aktualizacjach. Bacznie obserwujemy aktywność użytkowników, zwracając przy tym uwagę na funkcje, z których korzystają najchętniej. Mamy nadzieję, że wspólnie uda nam się wypracować rozwiązania, które zadowolą jak najwięcej osób.
Pozdrawiamy
Zespół Filmweb.pl"
"Otrzymujemy jednak także wiele pozytywnych opinii" - no ciekawe jakie są te pozytywne zmiany, bo ja zauważyłam ogromne zmiany ale na niekorzyść.