Na filmwebie jest spory błąd. Przy grach z gatunku cRPG pisze RPG, a prawda jest taka że gier RPG na PC nie ma, bo to gatunek gier planszowych/'karcianych. To cRPG'i są na PC i konsole. Bardzo wielu o tym zapomina.

The_Fallen

Proszę Cię, wyloguj się.

Yammamoto

Akurat tutaj ma rację.
Samo RPG to przeważnie papierowe RPG a c przed RPG oznacza computer , więc lepiej zamilknij.

GarvinSitho

zgłaszam^

katedra

Masz moją uwagę.
Dlaczego zgłaszasz , nie widzę żebym złamał regulamin?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
GarvinSitho

O proszę, w dodatku piętnujesz i wyzywasz ludzi

GarvinSitho

Zachowujesz się tak, jesteś chamski w stosunku do ludzi, co okazujesz w każdym temacie.
Nie odpowiadasz tym samym, ty prowokujesz do tego.
To nie jest powszechny fakt, tak można wytłumaczyć każde wyzwisko i każdą obrazę.
Zgłaszam ponownie

GarvinSitho

Za niedługo:
zabiłem tego człowieka, bo i tak by umarł
Tak bezczelnego i prostackiego usprawiedliwienia chamstwa i wyzwisk jeszcze nie widziałem. Myślisz,że obracając to w żart załagodzisz sprawę? Myślisz,że jak użyjesz magicznych słów :"idiota", "troll", "debil" będziesz miał przyzwolenie na samowolkę?

GarvinSitho

Jakie łatki? jakie fakty? Człowieku, ty jawnie obrażasz ludzi i próbujesz to usprawiedliwić i dorobić do tego jakąś ideologię.Nawet za pomocą tak głupich i prozaicznych: "a ty", "chyba ty", "ty też"

GarvinSitho

Nie masz co się męczyć. My wszyscy znamy te fakty i nie ma co ich powtarzać ;)

katedra

W twoim wypadku jest po prostu szczery.

katedra

Nie chce się wtrącać w randkę, ale schowajcie już miecze, podciągnijcie majtki i skończcie te miluchne dyskusje.

GodFella

A może byście tak zaczęli usuwać posty użytkownika "Katedra" , który nagminnie prowokuje kłótnie i offtop na forum.

GarvinSitho

Dobrze,że sprawiedliwość istnieje i jeszcze lepiej, że tacy jak ty jej nie wymierzają

katedra

Sprawiedliwość to w tym przypadku słowo względne.
Wiem , że czasem trzeba bronić dobrego imienia dziecka skrzywdzonego przez los , ale IMO nie powinno się to odbywać kosztem innych użytkowników.
Wiedz , że jakbym ja miał ja ją wymierzać to pierwszym krokiem byłoby usunięcie twojego konta jak i alterkonta i gwarantuje , że nikt by za tobą nie zapłakał.
To by było na tyle w tym temacie.

Yammamoto

Haha :D Skąd ci ludzie się biorą to ja nie wiem, ale widać że swój swego zawsze znajdzie :) Fallen zawsze znajdzie poparcie swoich teorii u Katedry i odwrotnie...

Turkisz80

nie badz taki do przodu xD bo cie w tyle zabraknie......

The_Fallen

Tfu pomyłka. Powinno być opcja dodania cRPG oraz jRPG i zawsze jak gra jest grą akcji i cRPG to wtedy jest to action RPG i powinny byc zarówno akcja jak i RPG - to mała aktualizacja tego jak to powinno wyglądać.

użytkownik usunięty
The_Fallen

Podział na RPG, jRPG i cRPG wydaje mi się najlepszy. Powinno się też dopisać w gatunkach zwykłe MMO (na dzień dzisiejszy każda gra MMO to według filmwebu także RPG).

w pełni się zgadzam...to pozwoli na łatwiejsze wyszukiwane gatunków.