Witam, chciałbym się zapytać kiedy szanowni weryfikatorzy wezmą się w końcu do roboty
? Kolejka cały czas rośnie tak samo jak w innych kontrybucjach ;/

Tomek123_filmweb

Przecież w obsadach nie czeka się długo.
A co do reszty - niedawno był długi weekend :]

Iraheta

Właśnie w obsadach czeka się podan 20 dni

Tomek123_filmweb

Czyli mniej niż miesiąc

Iraheta

na chwile obecną znów jest długo.... 136 dni - ciekawe co powoduje ten stan przecież są linki do weryfikacji :/

Iraheta

Mniej niż miesiąc? Moje kwietniowe obsady wciąż wiszą;>

Dealric

Post napisany: 10 maj 2012. Który mamy dzisiaj?

Iraheta

Nie spojrzałem na rok ^^ Swoją drogą naprawdę śmiesznie wyglądają narzekania na 20 dni biorąc pod uwage obecną sytuację.

Tomek123_filmweb

Jeszcze nie tak dawno czekało się 1,5-2 miesiące, więc te 20 dni to bardzo malutko. Za to niepokoi co nieco długość oczekiwania na opisy do osób. Kolejka obecnie wynosi już prawie miesiąc. A jeszcze kilka tygodni temu trwało to góra 1-2 dni.

użytkownik usunięty
Freeman47

Ale wy mieliście problemy w tym 2012 roku, szczególnie jak się popatrzy na obecną sytuację :D

Tak - piękne czasy, gdy na obsady czekało się 20 dni :P

Freeman47

Racja, ja obecnie czekam od 1 kwietnia na sprawdzenie mojej kontry z obsadą...

Freeman47

Swoją drogą czemu jedne chce się sprawdzać a innych nie? Są jakieś ograniczenia dziennej weryfikacji obsady?

Dealric

Ja tego nie wiem, moze ktos z weryfikatorow nam odpowie. Obysmy tylko nie musieli czekac tyle czasu co na sprawdzenie:-)

Dealric

Ponieważ wygląda na to, że upadł system, który do tej pory działał; raz z gorszym, raz z lepszym rezultatem, ale działał. Do tej pory funkcjonowało to na zasadzie hobby - ludzie sprawdzali to, bo lubili. Gdy pewnej grupie weryfikacja się nudziła, pałeczkę z zapałem przejmowali nowi i sztafeta dalej biegła. Teraz zapał upadł i weryfikatorom nie chce się sprawdzać ;) a przynajmniej nie chce na zasadach, które obowiązywały do tej pory. Niestety, wiele wskazuje, że trzeba zmienić cały system i po prostu zwyczajnie sypnąć kasą (i to bardziej Zygmuntami Starymi czy Jagiełłami niż Mieszkami i Chrobrymi ;p)...

Bo wiecie... Jakby tak spojrzeć neutralnie z boku, Filmweb to instytucja, gdzie na czyjejś darmowej pracy (osoby dodającej i weryfikatora) bogaci się ktoś inny :)

Freeman47

Co ty gadasz XD Przecież zarabiamy punktami. Każdy uczciwy pracownik naszego zakładu dorobi się kiedyś głowy lub bólu głowy :)

Freeman47

Praktycznie zerowa komunikacja z władzami portalu gwarantuje szybkie i skuteczne rozwiązanie problemu :).

Tomek123_filmweb

Ehsss odkopane....