Czy ktoś mógłby w końcu poprawić ten niedziałający skrypt, który pokazuje oceny znajomych, których już nie ma/zostali zablokowani? Bo to irytujące widzieć czyjeś oceny i opinie w panelu po prawej stronie, mimo iż już się tej osoby nie ma w znajomych. To samo dzieje się, gdy odwijam żółty paseczek przy nicku. Jest podane znajomi 27 (a tak naprawdę mam ich 25). Da radę coś z tym zrobić?
Oceny osób, które zostały wyrzucone lub usunęły konta nie pojawiają się przy profilu z naszym ocenami. Jedynie osoby zablokowanym kontem.
No dobrze, ale to co w takim razie można zrobić, żeby się to nie pokazywało? Czy to w ogóle kiedyś zniknie?
Nic nie można zrobić. Możesz jedynie zapobiec kolejnymi przypadkowi i filtrować kogo tam przyjmujesz do znajomych.
P.S Nie jestem pewny,ale chyba jak jesteś pewien,że ktoś dostał blokadę,to możesz go wywalić jeszcze przed prowizorycznym zniknięciem z twojego grona znajomy. Od blokady masz chyba 24 h,bo na drugi dzień z tego co się orientuje,on znika,a oceny zostają.
Mam ten sam problem z użytkownikami PIEKIELNY_GREMLIN i KRITTERS. Z tego co napisaliście wynika, że konto zablokowanej osoby musiałoby zniknąć z portalu całkowicie, aby problem został rozwiązany (a to raczej nigdy nie nastąpi, bo zablokowane konta nadal są i będą w bazie danych).
PS: Radzę uważać na zaproszenia od osób, które oceniają filmy systemem zero jedynkowym :P