Witam.
Mam problem. Nie mogę zaprosić nikogo do swoich znajomych.
Klikam na zaproś do znajomych, jednak nic się nie dzieje i zaproszenie nie jest wysyłane do danego użytkownika.
A jak to wygląda u Was? Działa Wam ta opcja?
No właśnie chciałam zakładać ten sam temat. Nie działa, niby się wysyła, a
osoba zaproszenia nie dostaje, ja także nic nie mam na liście wysłanych.
mam to samo :)
ale to pewnie znowu jakaś awaria tak samo jak z tym znikającym blogiem heh
filmweb schodzi na psy xDD
ciekawe co jeszcze się zrobi! najlepiej to odrazu całego bolga usunąć i będzie spokuj :)
Przykro mi, nawet na tobie nie działa - a czyż mógłby tu być ktoś odpowiedniejszy?
Nie próbowałem dodawać do ulubionych, bo a nuż by jeszcze, ni z gruszki ni z pietruszki, się udało :D
To już będzie drugi "NjuFW" w mojej karierze i ... stare posty z forum nie zniknęły poprzednim razem.
Zatem zwołacie pospolite ruszenie modów/adminów, zrzucicie się na cysternę kawy i ręcznie będziecie orać, coby faktycznie 'nju' wyglądało. ;>
No masz! A ja myślałem, że za pośrednictwem tych for dla modów/adminów regularnie umawialiście się na obozy integracyjne.;D
Obawiam się, że (jak zwykle) mylisz pojęcia - na bycie Ulubieńcem nie musisz wyrażać zgody.
W tej akurat zakładce jesteś tylko biernym przedmiotem czyjegoś działania ;D
Jak już, to nie ja mylę pojęcia, tylko autor filmwebowego interfejsu, tudzież niektórzy uzytkownicy, z nonszalancją podchodzący do określonych(a raczej niedookreślonych) funkcji tegoż interfejsu. :P
Między słówkami ulubieniec a "ulubieniec" jest fajna różnica. :>
Klikam na Akceptuj, niby coś się dzieje, tak jakby chciało a nie mogło zaakceptować, i wygląda to tak jakby się stronka odświeżała.
niech osoba, która wysłała Ci zaproszenie je anuluje, a potem Ty jej wyślij. Tez tak miałem i ten sposób zadziałał.
Trzeba wejść na profil danej osoby i na górze przy nicku jest przycisk "dodaj do znajomych". To powinno zadziałać :)
musisz znać adresy e-mail, albo jak wejdziesz w "znajomi" i zakładkę znajdź znajomych, tam pokazują ci osoby które możesz znać. Tylko tam chyba wyświetlają się tylko znajomi twoich znajomych :)