zweistein

Pierwszy raz po zmianie na "lepsze" na forum wszedłem przez... google. Proponuję jeszcze bardziej je przykitrać.

Ziggy

Niech żyją "dobre zmiany"!

Ziggy

Powiem ci Ziggy, że za pierwszym razem miałem tak samo;)

zweistein

Mój filmweb----> forum, niespecjalnie ukryte.

WujekChu1ek

Czyli łatwiej i w bardziej oczywisty sposób niż było przedtem? ;)

zweistein

No nie do końca, ponieważ nie jest to na "widoku";)

WujekChu1ek

Na smartfonie wcale się nie dało...

zweistein

... ale to dobrze... będzie bardziej ELITARNIE... ;)

WujekChu1ek

To jeszcze nic... wcześniej najeżdżało się na avek i był link do "filmów planowanych" a teraz? gdzie to tałatajstwo wsadzili? Bo ja przez ten caps-lock wszędzie już oczopląsu dostałam i nie widzę.

Sellesa

( a tak na dokładkę to nie pokazuje mi ile mam powiadomię... w ogóle nie pokazuje czy mam...)

Sellesa

eń* xD ale naklepie tego

Sellesa

Powiadomienia pokazuje, przynajmniej u mnie je widać, nawet na tym screenie niżej co dałem linka.

Sellesa

Dokładnie,ten caps lock razi w oczy natomiast powiadomienia żałośnie małą czcionką.

Psycho_Daddy

Oczopląs a nie tekst xD

WujekChu1ek

Nie no, pewnie, że nie specjalnie ukryte. Tylko ja używam ciemnego stylu i przez te zmiany trochę się pokiełbasił. I u mnie zakładka "mój filmweb" wygląda tak: http://i63.tinypic.com/8wy635.jpg i uwierz mi, to że na dole jest teraz forum dopatrzyłem się chyba za trzecim lub czwartym razem :)

Ziggy

A gdzie masz ten ciemny? Nigdy nie znalazlam...

Sellesa

Bo normalnie go nie ma :) Pod Firefoxem jest dodatek co się zowie Stylish. Instalujesz, klikasz w ikonkę, która ci się pojawi w przeglądarce na górze po prawej (literka S w kwadracie) i wybierasz "Znajdź style dla tej witryny". Dodatek przekieruje cię na stronę https://userstyles.org/styles/browse/filmweb z której wybierzesz sobie styl jaki ci się podoba.

E://

Tylko teraz tak patrzę, że aktualizowany jest na bieżąco tylko jeden styl, ten pierwszy, którego używam, więc chyba za dużego wyboru nie ma :/

Ziggy

Hehhe faktycznie:P Ja mam jaśniejsze tło i u mnie wszystko widać.

zweistein

Też mi ciężko znaleźć forum nie wiem po co ta zmiana .