Od jakiegoś czasu mam nieodparte wrażenie, że znikają mi wystawione przeze mnie oceny niektórych filmów. Zawsze po obejrzeniu, wystawiam ocenę, bo dzięki temu, w przyszłości, wiem, że daną pozycję oglądałem, a po latach często sam tytuł mi nic nie mówi. Więc akurat staram się to robić bardzo skrupulatnie. Konto mam ponad 12 lat i setki obejrzanych i ocenionych filmów, więc jednoznacznie ciężko mi potwierdzić, że dana ocena zniknęła a nie zwyczajnie została przeze mnie pominięta, ale kiedy zaczęły wyskakiwać pozycję, które są moimi ulubionymi filmami, a były nieocenione, co na pierwszy rzut oka mówi mi, że tej pozycji nie oglądałem, zacząłem się temu przyglądać. I tak wczoraj, bez oceny wyświetlił mi się film Szeregowiec Ryan którego na 100000% oceniałem a oglądałem kilkanaście.
Ktoś może się spotkał z takim problemem albo może ktoś wcześniej zgłaszał coś podobnego ?? Nie ukrywam, że jest to dla mnie jeden z bardziej istotnych ficzerów, ponieważ znajduję gdzieś jakiś tytuł, powiedzmy z lat '90, tytuł jest dla mnie niejednoznaczny i wtedy wyszukuje w filmweb i dzieki ocenie wiem czy już go oglądałem.
Pozdrawiam