Może ktoś wyjaśnić, czemu jak wchodzę w zakładkę z filmem, który już oglądałam i oceniłam, nie widzę na nim swojej oceny, bo znika?

tygrysekR9

Proszę o używanie wyszukiwarki, temat powielany wielokrotnie.
http://www.filmweb.pl/search/forum?forum=10000004&q=znikaj%C4%85ce+oceny

Last_Ronin

Co nie zmienia faktu, że oceny dalej znikają.
Nie wiem co czyni większy bałagan - kolejny ten sam temat czy powtarzający się problem znikania ocen, który już dawno powinien zostać rozwiązany przy takiej częstotliwości zgłoszeń.
Póki co bałagan rodzi bałagan.

madz20

Założenie miliona takich samych tematów, na pewno nie pomoże rozwiązać problemu.

Last_Ronin

Gdyby nie było problemu nie byłoby tematów - proste.

madz20

Widzę że nie masz styczności z żadnym innym forum... i problemy czytania ze zrozumieniem.

Last_Ronin

Mylisz się, "milion tematów" teoretycznie powinno dać do przemyślenia decydentom, no ale to FW. Tu się liczy zmiana wyglądu, a usterki pozostają te same od lat :F

Looney_Kermit

Zauważ że nigdzie nie wypowiedziałem że na temat portalu i jego zmian...zgadnij dlaczego? Bo wiem że macie racje, sam nie raz o tym postowałem. Jednak wolę jeden dobrze opisany temat, niż "milion" nic nie wnoszących tych samych zapytań.

tygrysekR9

Wyczyść sobie ciasteczka w przeglądarce. Dwa dni temu miałem podobną sytuacje,że znikło mi ponad 800 ocen...wróciły po wyczyszczeniu.